Skocz do zawartości

Problem z zapomnianym kontem adsense:)

moskit

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomniało mi się....

że na bank miałem jeszcze jedno konto adsense..

pamiętam login (mail), ale nie przyjmuje mi żadnego hasła.. co gorsza, nie wyrzuca żadnego komunikatu, z tych podanych w pomocy (brak użytkonika, konto zablokowane itd itd).

Przeglądałem pomoc google i różne sposoby proponowane do dotarcia do konta ale:

- nie mogę użyć opcji resetowania hasła, bo nie mam dostępu do tego maila, z którego było konto zakładane (strona została dawno temu sprzedana)

- formularza wypełnić nie mogę bo wymagaja podania kiedy konto było załozone - trzeba podac rok i miesiac.. nie pamietam;]

Chciałem już napisać na forum google o tym, ale nie wiem czy nie strzele sobie w kolano, bo nie wiem czy można mieć 2 konta adsense.. szczerze nie pamietam jak to sie stało, ze mam 2 konta.. bo to było jakies 5-6 lat temu ;] ale na bank mam jeszcze jedno konto, pamiętam nawet jaka ilość euro była tam zgromadzona i pamietam maila, ktory jest loginem..

Co począć ?:P))

Przypomniałem sobie o tym bo zobaczyłem, że istnieje możliwość likwidacji konta i jeśli zgromadzono na nim środki powyżej 10 euro to po 90 dniach zostaną one przelane na konto.. tak to zrozumiałem :)

Przypomniało mi się....

że na bank miałem jeszcze jedno konto adsense..

pamiętam login (mail), ale nie przyjmuje mi żadnego hasła.. co gorsza, nie wyrzuca żadnego komunikatu, z tych podanych w pomocy (brak użytkonika, konto zablokowane itd itd).

Przeglądałem pomoc google i różne sposoby proponowane do dotarcia do konta ale:

- nie mogę użyć opcji resetowania hasła, bo nie mam dostępu do tego maila, z którego było konto zakładane (strona została dawno temu sprzedana)

- formularza wypełnić nie mogę bo wymagaja podania kiedy konto było załozone - trzeba podac rok i miesiac.. nie pamietam;]

Chciałem już napisać na forum google o tym, ale nie wiem czy nie strzele sobie w kolano, bo nie wiem czy można mieć 2 konta adsense.. szczerze nie pamietam jak to sie stało, ze mam 2 konta.. bo to było jakies 5-6 lat temu ;] ale na bank mam jeszcze jedno konto, pamiętam nawet jaka ilość euro była tam zgromadzona i pamietam maila, ktory jest loginem..

Co począć ?:P))

Przypomniałem sobie o tym bo zobaczyłem, że istnieje możliwość likwidacji konta i jeśli zgromadzono na nim środki powyżej 10 euro to po 90 dniach zostaną one przelane na konto.. tak to zrozumiałem :)

A możesz się skontaktować z obecnym właścicielem tej domeny ?

Poprosić o założenie takiego maila i przekierowanie go na jakiś aktualny adres.

Po zalogowaniu się zmienisz adres i hasło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności