Skocz do zawartości

hit nadchodzacego lata

Kulfik

Rekomendowane odpowiedzi

Bo skoro ten "hit" a raczej kicz ma promować film o Skarżysku, to jak dla mnie taka reklama jest nie bardzo. Zwłaszcza, że sam film miał być niby dobrą reklamą i wizytówką miasta :D A po teledysku i samym utworze nie widzi mi się by ten film był naprawdę dobrym filmem:P No ale poczekamy, zobaczymy, niby premiera już niebawem

Nie wygląda jak produkcja z 2011 roku, bardziej jak amatorski klip chłopaków mieszkających w tym samym bloku. Smutek bijący z teledysku przypomina lata świetności disco polo. Całość to dolna półka, zarówno jeżeli chodzi o muzykę, tekst jak i oprawę graficzną. Coś mi się wydaje że chłopaki zrobili sobie jaja, albo przez ostatnie 15 lat mieszkali w jakiejś wiosce, gdzie jeszcze nie ma internetu.

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

takie laseczki bardzo dobrze promują miasto ;)

Bo skoro ten "hit" a raczej kicz ma promować film o Skarżysku, to jak dla mnie taka reklama jest nie bardzo. Zwłaszcza, że sam film miał być niby dobrą reklamą i wizytówką miasta ;) A po teledysku i samym utworze nie widzi mi się by ten film był naprawdę dobrym filmem:P No ale poczekamy, zobaczymy, niby premiera już niebawem

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności