Skocz do zawartości

Czy Tua Mamma różni się od SB szybkością?

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

Mam gwoździe ale nie mam prawdziwego młotka, więc używam plastikowego, od kolegi z piaskownicy.

W sumie sam już sobie odpowiedziałem na to pytanie, ale (zapomniałem dodać, że chcę się upewnić) czy tua mamma (wordpress comment poster) jest szybszy/wolniejszy niż ScrapeBox?

Mam sporo baz autoapprove a chętnie dopaliłbym swoje śmieci, tyle że tua mamma robi to ... strasznie powoli.

W sumie czego wymagać od łącza 512 kb/s radiowy, no ale bez przesady :aniolek:

Jak ktos ma SB to nie traci czasu na TM, wiec raczje nie wie jak on dziala :aniolek: TM to projekt ktory byl pisany w jedna czy dwie noce, wiec wiadomo, ze jest mega niedopracowany, a jedyne czym ludzie sie jaraja i mysla, ze to ma cos wspolnego ze SB to tylko to, ze tak samo wyglada.

[edit] Poza tym od swojego lacza nie oczekuj cudow. Ja na 6Mb to mam jakies 50 watkow. Ty na tym swoim to mozesz odpalic z max 10, czyli bedzie to strasznie wolno dzialac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Tua mama wystarczy mieć łącze minimum 8MB/s uruchomić na noc i jedzie :shout:

Często się zawiesza przy harvestowaniu (jak jeszcze go używałem) trzeba było kilkanaście razy powtarzać harvestowanie bo program się zacinał.

Jak ktos ma SB to nie traci czasu na TM, wiec raczje nie wie jak on dziala

Ale są i tacy, którzy od Tua Mammy zaczynali, a potem przerzucili się na SB, więc wiedzą :shout:

Aha, czyli ma słabszą wydajność. No trudno, jeden program mniej, będę dopalał czym innym

To, że jest wolniejszy i ma mniejszą wydajność nie znaczy, że w ogóle nie działa i trzeba go porzucić ;)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności