Skocz do zawartości

Lista katalogów Projekteo - multikody

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodałem stronę do katalogu, większość wpisów przeszła już moderację. Chciałbym nadmienić kilka słów o katalogach, byłem zaskoczony widząc wpisy z 2009 roku, jak widać SilverT podchodzi poważnie do prowadzenia grupy, moderowane, linkowane i z długo letnim stażem. Z pewnością przypadną do gustu osobom, które nie chcą by ich wpisy przepadły po okresie odnawiania domen. Czekam na wyniki i zdam relację ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Dodałem stronę do katalogu, większość wpisów przeszła już moderację. Chciałbym nadmienić kilka słów o katalogach, byłem zaskoczony widząc wpisy z 2009 roku, jak widać SilverT podchodzi poważnie do prowadzenia grupy, moderowane, linkowane i z długo letnim stażem. Z pewnością przypadną do gustu osobom, które nie chcą by ich wpisy przepadły po okresie odnawiania domen. Czekam na wyniki i zdam relację ;)

Bo przejął katalogi Lukas-a i mks-a i je odbanował (stare dzieje ;)) - chwała mu za to, że działają.

logo.png

Katalog-SEO.org.pl - to też jest niezły katalog

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności