Skocz do zawartości

Katalog stron LACB.Eu

nafri

Rekomendowane odpowiedzi

Byłoby fajnie, jakby po wejściu do kategorii i kliknięciu dodaj stronę nie trzeba było od nowa wybierać kategorii. Przy pustych kategoriach katalog mi się rozjeżdża.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Byłoby fajnie, jakby po wejściu do kategorii i kliknięciu dodaj stronę nie trzeba było od nowa wybierać kategorii.

taki urok Arfooo... niestety nie wiem jak to zmienić

Przy pustych kategoriach katalog mi się rozjeżdża.

nie wiem oc co chodzi ;) wszystkie kategorie mają podkategorie

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Spróbowałem 3 razy dodać wpis. Pierwszy opis z mieszarki (sprawdziłem - googiel go nie znał). Efekt - info że to duplikat. Ułożyłem zupełnie nowy opis, unikat. Efekt - kolejny duplikat. No to wypisałem bzdury na kiju - całkowicie unikalne. Efekt - bzdurna informacja o duplikacie. Ostre warunki narzucasz :) Ktoś je spełnia?

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Ktoś je spełnia?

Dzisiaj zaakceptowałem 12 wpisów i 10 odrzuciłem... więc ktoś je spełnia

p.s.

eksperymentowałem trochę z ustawieniami skryptu tj. sprawdzania duplikatów, teraz powinno być łatwiej z dodaniem wpisu

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności