Skocz do zawartości

Baner/link - 1% dla Fundacja im. Brata Alberta

mkane

Rekomendowane odpowiedzi

Fundacja im. Brata Alberta zajmuje się osobami niepełnosprawnymi intelektualnie. Ma 27 placówek i ponad 900 Podopiecznych.

Fundacja zwróciła się do mnie z prośba o umieszczenia na jednej z moich witryn baneru dotyczącego odliczenia 1 % od podatku.

Baner umieściłem na wielu moich serwisach, nie oczekuję jednak tego od nikogo.

Jednak jeśli macie jakieś serwisy, na których możecie i Wy pomóc Fundacji to prośba -

umieśćcie baner i u siebie by jak najwięcej osób przekazało im tą cząstkę podatku.

Przekazany mi baner możecie pobrać stąd. Niestety mam tylko wersję poziomą.

Jak ktoś nie ma miejsca na taki baner, można wstawić link <a href="https://www.albert.krakow.pl/index.php?page=news&kid=30">Podaruj swój 1% dla Fundacji im. Brata Alberta </a>

Link oczywiście może być nofollow bo nie o pozycjonowanie tutaj chodzi.

Dziękuje w imieniu Podopiecznych Fundacji.

PS

Jak nie możecie lub nie chcecie wspomóc tej Fundacji, pomóżcie innym poprzez reklamę lub przekazanie w "picie" tego 1%. Lepiej chyba byście to wy zdecydowali kto dostanie te realnie pieniądze niż miałyby trafić na cel, który wybierze ktoś inny za Was.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności