Skocz do zawartości

Link w zapleczu od razu?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam takie pytanie odnośnie zaplecza.

Stworzyłem blog zapleczowy, dodałem kilka artykułów i mam teraz parę pytań.

1. Czy już od razu mam wystawić link do strony pozycjonowanej czy poczekać, aż osiągnie więcej backlinków?

2. Czy linkować z każdego artykuły czy tylko 1 link z całego zaplecza?

Blog zapleczowy ma 2-3 dni, muszę się pochwalić, że do 24 godzinach pojawiła się w indeksie, dzięki linkowaniu ;)

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam,

Papuga2006

PS: Jeśli ten post czyta jakaś kobieta, to życzę jej wszystkiego najlepszego z okazji Dnia kobiet ;)

Dzięki ;)

Co do linków: generalnie obowiązuje zasada, że im dłużej link wisi tym lepiej, a co do wstawiania na zaplecze to już kwestia własnych testów/uznania. Jeśli strona jest indeksowana to link bez względu na podlinkowanie będzie miał jakąś moc (mniejszą czy większą). Co do linkowania: jeśli masz tylko artykuły dotyczące danej strony to możesz z artykułów, w przeciwnym wypadku (większa różnorodność) opłaca się wstawić link na stronę główną i czasem zarzucić link tekstowy w artykułach.

Murzasichle noclegi - tanie, 10km do Zakopanego

Forum wielotematyczne

Sichle - szczegóły na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności