Skocz do zawartości

wwws.pl co to ma byc?

niktorek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

BTW kart: kwestia ktore ściezki na karcie są nagrane - jeśli tylko jedna to nie ma tam danych personalnych :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jeszcze 2-3 lata temu to by pytania były na jakim skrypcie to chodzi, i jaki serwer no i ile można np. punktów z tego wyciągnąć do SWL, a teraz święte oburzenie...

BTW jak stronka wychodzi na wysoko to znaczy że ktoś nieźle kombinuje...

Tylko uczyć się od niego

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Carrnage gdzie to można kupić (oczywiście przez jakiś payapl, bo nie chcę nikomu podawać numeru karty)? Szukałem czegoś takiego ostatnio pół dnia i nic?

https://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...mp;q=VCC+PayPal

:)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Można sprawdzić czy już jest zindeksowana przez google... :D

Hehe wchodzi jak w masło > https://www.google.pl/search?hl=pl&biw=...mp;aql=&oq= :)

Alexa:

Percent of global Internet users who visit wwws.pl:

Reach Change

1 month 0.00167 +1690% Change in Reach over the trailing 1 month period

3 month 0.00055 -

Hehehe :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Ale ja potrzebuję karty, takiej żeby płacić - nie chcę ukrywać danych. Jak dajecie jakiejś firmie z stanów dane swojej karty to tak na prawdę mogą sobie stamtąd ściągnąć ile im się podoba.

Tzn. tworzę sobie taką "witrualną" kartę przez PayPal, doładowuję X USD i płacę dajmy na to za hosting. Jak coś "wycieknie" to mam wszystko gdzieś. Nie potrzebuję VCC do weryfikacji konta PP tylko do płatności (i mogą być prawdziwe dane).

Jakim cudem to w ogóle nadal w indeksie widnieje. Dziesiątki tysięcy skopiowanych stron i nic. Nie raz się szybkiego bana dostawało za dużo mniejsze 'zło', a tutaj dosłownie wszystko takie same - grafika, content itp. :D

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

@slawek22

Mastercard Prepaid w BZ WBK - właśnie dzisiaj sobie taką zamówiłem za 20 zł :D

Karta nie posiada żadnych informacji o właścicielu - można ją traktować jako kartę upominkową i dać np. dziecku :)

W internecie z tego co się orientuje można nią płacić raczej wszędzie ;)

Zamówiłem ją ze względu na opłaty w Ryanair, jednak nie ukrywam, że się przyda właśnie do płatności w amerykańskich firmach (mam pewność, że jak wycieknie, to nic się nie stanie + że mi nie pociągnie więcej niż planowano - niezamierzone subskrypcje itp.)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Jakim cudem to w ogóle nadal w indeksie widnieje. Dziesiątki tysięcy skopiowanych stron i nic. Nie raz się szybkiego bana dostawało za dużo mniejsze 'zło', a tutaj dosłownie wszystko takie same - grafika, content itp.

Według mnie ta strona bana w Google raczej nie dostanie. Kiedyś uruchomiłem na innej domenie dokładną kopię mojej strony (dla testów) i zapomniałem zablokować przed robotami. W efekcie kopia indeksowała się tak samo dobrze jak strona właściwa, nie było żadnych spadków oglądalności, nie było bana. I nie była to tylko strona główna, ale także dziesiątki tysięcy podstron. Jakby nie przypadek, to nawet bym się nie zorientował, że kopia była indeksowana, bo domena nie miała nigdzie linków.

Natomiast wwws.pl co prawda kopiuje strony, ale oryginały się cały czas zmieniają poprzez aktualizacje, więc o bana będzie jeszcze trudniej.

Hetzner natomiast karze sobie nieźle czekać na odpowiedź.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności