Skocz do zawartości

przez 2 dni 88, 7, 74, 12 pozycja

weldmag

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych speców od wszystkich pozycji :)

panowie, tak dla sprawdzenia czy to pozycjonowanie działa dodałem (wkońcu się nauczyłem) w ciągu dwóch dni chyba do dwudziestu paru katalogów "swoją" stronę. I tak. zanim zacząłem dodawać była na 88 pozycji, potem wskoczyła na 7, potem spadła na 74, potem wróciła na 12. i to wszystko w ciągu 48 godzin. o co tu chodzi

jeszcze przy okazji zapytam. dlaczego ten cały googlezer podaje pozycję niższą o 100 miejsc.

pozdrawiam wszystkich speców :D

Dla nowej strony to normalny stan rzeczy z czasem wszystko się uspokoi, dodawaj dalej do katalogów lub stosuj inne metody zdobywania linków, a będziesz w top.

O googlezer słyszę po raz pierwszy, ale rozumiem, że chodzi o googlezer.pl? Jeśli tak to pozycje moich stron pokazuje normalnie, prawdopodobnie różnica w pozycjach polega na tym, że narzędzie sprawdza pozycje z innego komputera i pokazuje aktualny wynik dla danego komputera, gdzie pozycje skaczą tak samo jak u Ciebie.

W googlezerze jeżeli masz założone konto to wyniki są odświeżane co 24 godziny. W przypadku gdy nie masz tam konta i wpiszesz fraze sprawdzana jest od razu :)

Możesz skorzystać przecież też z pozycja-google.pl lub innych stron żeby porównać wyniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności