Skocz do zawartości

Czy ktoś kupił tutaj multikody?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Link to link ,a w tych katalogach linki sie dosc dobrze indeksuja tak wiec warto ;)

A sprawdzałeś dokładnie? Zobacz sobie site: wg daty 24h, tydzień, miesiąc i się mocno zdziwisz ile tak naprawdę wchodzi do indeksu oraz ile zostaje po kilku dniach ;). Sprawdź sobie też cache wyrywkowo wizytówek ;). Poczynając od pierwszego a kończąc na ostatnim katalogu. Generalnie wizytówek też próżno szukać na ich tytuły w top 100. Na moje oko jak sprawdzałem to już jest w większości zafiltrowane.

Dido - troszkę obiektywizmu ;)

Tu połowa tych katalogów stoi wyżej niż twój :P

Ja wiem że ty jesteś Polskim Robin chodem :> katalogów - ale uwierz iż to jest walka z wiatrakami ;)

Przecież można wiesz rywalizować na zasadzie wspólnej wymiany poglądów - nie atakując się - wszędzie gdzie się da. Konstruktywna krytyka jest zawsze pożądana - uczy.

Ja tam cenie sobie twój katalog mimo tego iż usunąłeś moje strony które były tam wcześniej - pamiętam jak go zakładałeś i jak byleś nieporadny zanim wybrałeś drogę walki z wiatrakami ;)

Życzę powodzenia :)

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

• 6 miesięcy temu...
Taki temacior z kwietnia wygrzebałeś a innych nie znalazłeś? https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...135793&st=0

dzięki Ci dobry człowieku. Ten wpis z linku istnieje od wczoraj. No cóż mam pecha... 2 tygodnie temu kupiłem multikod od Kuffiego - jedyny plus, że zdążyłem zrobić tylko 10 wpisów i poświęciłem tylko 20 tekstów na ich podlinkowanie.

Liczę na to, że może Google nie zdążyły tych wpisów zaindeksować.

Tylko co dalej?

Myślałem, że kupno kodów w płatnych seokach daje jakieś minimum bezpieczeństwa, że link będzie dłużej w sieci, a tu kasa w błoto i brak perspektyw :D

Mleko już się wylało i nie ma co płakać. Myślę, że właściciel tych katalogów a znam go od paru lat zna się na rzeczy i nikt z was nie straci wpisu, pojawi się w nowym katalogu i nie będzie zapewne już tak łatwym kąskiem dla zawistnych. Najgorsze to jest ta przedziwna niechęć - jak komuś idzie dobrze a ja mam też ale pusto no to co - szukamy jak go zniszczyć. Jednak wolę psy niż ludzi są wierniejsze i szczere w swych zachowaniach. A niektóre tematy na tym forum przedstawiają posty gorsze niż idiotyczne walki psów. Zamiast się wzajemnie wspomagać skaczecie sobie do oczu. Coraz gorzej czyta mi się to forum. Tylko zapominacie panowie, że Google ma tu i uszy i oczy. I każda awantura w tym środowisku to dla nich miód na ich serce.

Zamiast się wzajemnie wspomagać skaczecie sobie do oczu. Coraz gorzej czyta mi się to forum. Tylko zapominacie panowie, że Google ma tu i uszy i oczy. I każda awantura w tym środowisku to dla nich miód na ich serce.

:D;):brawa:

Wreszcie ktoś konkretnie ujął meritum całego zagadnienia!

Durnowate złośliwości są trendy ostatnio na PIO no i grupy wzajemnie się adorujące. Nie daj Boże walnąć jakąś gafę lub o coś zapytać bo się zaraz zrobi "wesoło". Krótko mówiąc- "nie pamięta wół jak cielęciem był", każdy musi kiedyś zacząć naukę.

W Polsce PIO, w tej tematyce, ma podobną pozycję co Google wśród wyszukiwarek- ciężko o alternatywę. Pozostaje więc mieć nadzieję, że jeszcze będzie tu w miarę normalnie :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Mleko już się wylało i nie ma co płakać. Myślę, że właściciel tych katalogów a znam go od paru lat zna się na rzeczy i nikt z was nie straci wpisu, pojawi się w nowym katalogu i nie będzie zapewne już tak łatwym kąskiem dla zawistnych. Najgorsze to jest ta przedziwna niechęć - jak komuś idzie dobrze a ja mam też ale pusto no to co - szukamy jak go zniszczyć. Jednak wolę psy niż ludzi są wierniejsze i szczere w swych zachowaniach. A niektóre tematy na tym forum przedstawiają posty gorsze niż idiotyczne walki psów. Zamiast się wzajemnie wspomagać skaczecie sobie do oczu. Coraz gorzej czyta mi się to forum. Tylko zapominacie panowie, że Google ma tu i uszy i oczy. I każda awantura w tym środowisku to dla nich miód na ich serce.

tak, głęboko wierzę w uczciwość właściciela katalogów - wciąż sprzedaje multikod do zbanowanych katalogów - przed chwilą sprawdzałem i strona z formularzem płatności cały czas jest aktywna.

Brawo :) Ciekawe ilu ludzi natnie się na ten przekręt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności