Skocz do zawartości

Eathit.com + Maxup.pl - nie wypłacają?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem partnerem w powyższych programach i mam problem z wypłatą środków.

Sprawa wygląda tak, że programem Maxup i Eathit zarządza ta sama firma.

Jakiś czas temu nie było problemów z rozliczeniem, jednak od grudnia pieniądze nie pojawiają się na koncie.

Czy ktoś jeszcze ma problemy z otrzymaniem płatności z powyższych programów za ostatnie miesiące?

W moim przypadku chodzi o kwotę 4-cyfrową, także...

Dziękuje za wszelkie informację.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Nie panikuje, tylko po prostu nie wiem co się dzieje. Z firmą za bardzo nie da się skontaktować, a 4 miesięczny poślizg trochę mnie przeraża... :)

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

@Iguana

Via mail? - kontakt małpa eathit... ?

Pisałem już kilka wiadomości, niestety bez odezwu...

Przede wszystkim w pierwszej kolejności powinienes za nim przystąpisz do programu się co nieco o nim dowiedziec.

Polecam ci tez zawsze wyplacac srodki gdy tylko przekroczysz minimalna kwotę wymaganą. Obejdziesz sie bez dodatkowego stresu.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

• 7 miesięcy temu...

@Iguana

Ja zadzwoniłem do poprzedniego właściciela Eathita (Polska spółka, zlokalizowana chyba na Balickiej w Krakowie) i udało mi się porozmawiać z Panem, który obiecał przelew na dniach - po 2 już był :) Spróbuj, nic nie szkodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności