Skocz do zawartości

RPS w OVH

benusso

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnie da rade, z RPS'a na OVH.pl jestem zadowolony, korzystam już od kilku lat!

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Spokojnie da rade
Czy da radę to nie jest takie pewne, bo zależy to od tego jak jest napisana aplikacja co za tym idzie generowanego przez serwis obciążenia oraz zagęszczenia ruchu w jednostce czasu np w szczycie oglądalności. Kiepsko napisana aplikacja może działać jeśli jest duży ruch, ale rozłożony w czasie np 10 K na 12 godzin jdnak co innego gdy 90% tego ruchu będzie generowane w krótkim okresie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności