Skocz do zawartości

Nie wiem gdzie to wrzucić ....

Evien

Rekomendowane odpowiedzi

Lakier zawsze leży wśród innych damskich gadżetów, akcesoria do czyszczenia sprzętu mają własny kącik.. a poza tym geniusz panuje nad chaosem

Laptop był kupiony jako prezent "dla mnie", tylko i wyłącznie po to, żeby nikt nie właził z łapami do kompa na którym pracuję. Wydaje mi się, że komu jak komu, ale obecnym tu osobom nie muszę tłumaczyć sensu posiadania zapasowego sprzętu.

komentarz gościa z serwisu:

Ty, wczoraj gość przyniósł lapa (cenzura) lakierem do paznokci.. [koszt imprezy: 150]

@-->->----

Na zakończenie, a może w odniesieniu do cytowanego przez jasfasola555 prawa Murphiego melduję, że ...

Po profesjonalnym czyszczeniu, nie działają klawisze na prawo od liter: o,k,m ...

@-->->----

Do wschodniej granicy mam na tyle blisko, ze za 2,5k znajdę znacznie skuteczniejsze rozwiązanie WSZYSTKICH moim problemów :)

dMien, "winę", a raczej sprawce całej akcji to wymieniłabym już dawno, tylko pisklę* rodzice się przywiązali ..

*wymienić na synonim lub zastąpić dowolnym wyrazem powszechnie uważanym za wulgarny

@-->->----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności