Skocz do zawartości

Nowy gracz mikropłatności ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Powstał chyba nowy gracz obsługujący płatności w sklepach https://www.eserviceonline.pl/

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chyba w zadnym systemie sprzedawca nie otrzymuje od razu wplaty, bo jak place przez dotpay to widze w Inteligo, ze kasa jest zablokowana na koncie, a jeszcze nie zeszla. To bedzie zapewne dzialac normalnie, dla kupujacych tranzakacja bedzie akceptowana od razu.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ale SMSów nie mają ? Bo jak przelewy to 0,01% mniej czy więcej to chyba mało kogo interesuje :)

Tu jest potrzebny w końcu "uczciwy" operator SMSów który nie pobierałby 60% wartości SMSa ale takowy się raczej nie pojawi bo kartel go zaraz załatwi hehe.... :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

@Zgred, mikropłatności to nie to samo co szybkie przelewy przez takie systemy. :P

O ile dobrze rozumiem, ma to być alternatywą dla Dotpay, Przelewy24 i Platnosci.pl.

Jeśli tak, wystarczy jedna rzecz, żeby zrobić spore zamieszanie na rynku - obniżyć prowizje. Obecne 2-3% to naprawdę dużo, jeśli prowadzi się sklep internetowy.

Ci tutaj mają niskie prowizje, ale to tylko na jakiś czas, żeby nałapać klientów.

PS.

https://www.eserviceonline.pl/oferta/pozycj...anieemarketing/ :)

homepay

1,75% prowizji = Automatyczne wypłaty zgromadzonych środków co miesiąc (chyba ich bozia opuściła)

niestety nie moge nigdzie znaleźć opisu opcji płatności na żądanie

edyta:

eService jest członkiem największej grupy bankowej w Polsce ? PKO BP S.A.

również dziękuję ;)

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

Na pewno PKO BP? Może chodzi o PEKAO?

Mam od wielu lat konto Inteligo i nie czułem nigdy, żeby mnie kroili. Ostatnio jedynie zrezygnowałem z karty debetowej, gdyż jej nie używałem a podnieśli opłatę na 4zł miesięcznie, zdejmując jednocześnie opłaty za przelewy. Nie wydaje mi się, żeby byli drodzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności