Skocz do zawartości

Jakie wymagania powinien spełniać płatny katalog?

Liderseo

Rekomendowane odpowiedzi

PR minimum 3 (chyba że płacę za wpis przy multikodzie 20gr to moze być mniej)

https://webkat.com.pl/ pr0, 120 tys. BL - śmietnik? sprawdź z ilu domen i z jakich mocnych ma linki. Wg Ciebie nie ma sensu tam dodawać bo jeszcze PR 0

indeksuje wpisy w kilka minut i do tej pory 100% wpisów trzyma się w google

teoria teorią, a praktyka kapkę innymi prawami się rządzi

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Odnośnie unikalnych opisów to zabiegają o nie tylko właściciele katalogów ponieważ leży to w ich interesie. Ja nie wymagam i nigdy nie wymagałem unikalnych opisów ,a moje katalogi w większości się b.dobrze indeksują i stoją już od kilku lat. A co do spadku site to faktycznie google wyświetla mniejsze site ale w rzeczywistości indeksuje znacznie więcej niż pokazuje po wpisaniu komendy site.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności