Skocz do zawartości

Katalonka - katalog stron

birchoff

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do katalogu wartościowych stron www. Na pierwszy rzut oka katalonka nie wygląda na katalog SEO i tak ma być ;) W zbiorze jest wiele stron o PR5 i PR4, ale statystyk nie zobaczycie. Wpisy szybko się indeksują. Ale jest mała wada, dodaje tylko unikalne wpisy a strony muszą być naprawdę wartościowe. Niemniej zapraszam serdecznie do dodawania stron. Oczywiście katalog jest darmowy. Linki w opisie.

Jeśli myślisz o stylowym i nowoczesnym wnętrzu, hokery sprawdzą się znakomicie.

a co tam liczyć masz 77 w swoim zbiorze, cale statystyki.

a strony muszą być naprawdę wartościowe

najpierw zrób swoje coś ( ala katalog) wartościowym, a później ubiegaj się o wartościowe wpisy.

katalonka nie wygląda na katalog SEO

racja wygląda na Joomla

W zbiorze jest wiele stron o PR5 i PR4

ile 20? i co z tego?

Na pierwszy rzut oka katalonka nie wygląda na katalog SEO i tak ma być

Tak ma być, że nie wygląda, czy że nie jest SEO? (bo nie jest)

Wygląda ohydnie, szczególnie boxy ostatnio dodane / najwyżej oceniane z podstawową htmlowską listą...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

:) ale się gromy posypały... No, ale cóż to mój pierwszy katalog a i tak jestem zadowolony z efektów. Odwiedziny systematycznie rosną, wpisy się szybko indeksują, stron dodają ludzie coraz więcej, etc.

Co do wyglądu, gusta są różne. Mi osobiście nie podobają się kolejne SEOkatalogi w zielonych lub zraczkowanych odcieniach. Im różniej tym lepiej. Poza tym jestem zdania, że im coś bardziej masowego tym szybciej zostanie ignorowane przez G.

Co do wartościowania stron. Myślę, że dla obecnych tutaj wartościowanie stron przez G już nie wiele znaczy.

Dzięki za krytykę, następnym razem na pewno wezmę Wasze zastrzeżenia pod uwagę.

Jeśli myślisz o stylowym i nowoczesnym wnętrzu, hokery sprawdzą się znakomicie.

Katalonka kojarzy mi się z mielonką :P

To jest dobre :)

"Do katalogu dodajemy wyłącznie wartościowe, polskie witryny, kierując się naszą subiektywną oceną."

A to już mniej,

"Nie akceptujemy:(...)

sklepów internetowych i stron firmowych bez podanych danych firmy"

W polach formularza dodania strony nie ma miejsca na podanie danych firmy. Danymi firmy jest np. NIP.

W opisach stron firmowych w katalogu nie ma takich danych, więc są teoretycznie sprzeczne z regulaminem.

Zamiast kopiować regulaminy z innych katów, lepiej trochę pomyśleć.

Małgorzata Litwin Copywriter Seo Wrocław. Profesjonalny copywriting dla firm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności