Skocz do zawartości

Zarabianie na katalogach

Benedykt

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie moim zdaniem, na rynku płatnych katalogow młodzi nie maja większych szans na zarobek w starciu z potentatami typu Zgreda, Generala, Neona, lagaty i td

Mali też mają swój rynek, dla każdego z głową na karku znajdzie się miejsce. @Benedykt - zarabianie na jednym, dwóch katalogach nie przynosi wymiernych zysków. Dopiero dywersyfikacja źródeł da Ci namacalne przychody - np. 10-20 katalogów o czym wspomniał wyżej Zgred.

ja tam mam 300 katalogów ( web-mini biggrin.gif) i nic nie zarabiam.

Bezpośrednio, bo domyślam się, że taka ilość stanowi całkiem pokaźne zaplecze do pozycjonowania stron klientów lub swoich projektów :( .

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

ja tam mam 300 katalogów ( web-mini biggrin.gif) i nic nie zarabiam.

To pewnie połowa już filtr/ban złapała :) Taki urok WebMini :(

Ale fakt, osoba z głową na karku zawsze zarobi. Wpakujesz jakieś nienachalne reklamy, ktoś na pewno kliknie jak katalog będzie zadbany. Do tego dorzucisz jakiś programik płacący za wyświetlenia, sprzedasz jakieś linki czy płatne wpisy w przyszłości i powoli, powoli uciułasz na serwer i domenkę ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności