Skocz do zawartości

Czy stronka będzie ok pod względem seo

czacha

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj dodałam stronkę o mnie i ofertę i musiałam coś poknocić bo dzisiaj strona poleciała po 50 pozycji w dół. np fotografia dziecieca katowice z 11 pozycji na 54. Czy tak zawsze jest po zmianach na stronce . Wiem że nie mam jeszcze linków w tym tygodniu wezmę się za katalogi.

Karolina

Fotografia dziecięca

• 1 miesiąc temu...

Proponuję trzasnąć jakiś tekst 1500 - 2000 znaków napisany pod kątem słów kluczowych i wstawić go na stronę główną, pod tym wielkim zdjęciem. Pewnie mało kto go przeczyta, ale dla robotów to będzie woda na młyn ;)

• 1 miesiąc temu...

Zastanów się do kogo kierujesz swoją ofertę.

Mogłoby się okazać, że będąc w top5 na frazę "fotografia dziecięca Katowice" będziesz miała więcej klientów niż z top1 "fotografia dziecięca". Bo przecież potencjalny klient, który Cię wyszuka na ogólną frazę, nie będzie jechał do Ciebie z dzieckiem z drugiego końca Polski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności