Skocz do zawartości

Jak się dostać do google wiadomości ?

Qbol

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje jakiś sposób, aby dostać się do google wiadomości https://news.google.pl/nwshp?hl=pl&ned=pl_pl&tab=wn ? Moja strona istnieje już przeszło 9 miesięcy, pisze na niej wiadomości a jeszcze się nie znalazłem w tym serwisie googla. Oczywiście jestem ładnie zaindeksowany i ciągle pozycjonowany.

"Donna mamma es ch*joczita."

- Tytus Bomba

Czy istnieje jakiś sposób, aby dostać się do google wiadomości?

W najważniejszych artykułach pokazuje się Dubieniecki, Kaczyński, Balcerowicz... Zostań więc politykiem to może się dostaniesz na pierwszą stronę.

Oczywiście jestem ładnie zaindeksowany i ciągle pozycjonowany.

Super, to teraz to samo zacznij robić ze swoją stroną. Podpatruj najlepszych: Dziennik, WP, Newsweek, Wprost...

Sorry za tą zgryźliwość, ale nie lubię kiedy ktoś nie potrafi poprawnie sformułować wypowiedzi, a oczekuje poważnej odpowiedzi. EOT

Ogólny sens wypowiedzi chyba zrozumiałeś. Twoje docinki nie były tutaj obowiązkowe, ale jak już to zrobiłeś to trudno. Na dobrą sprawę nie dowiedziałem się niczego z twojego posta co mogło by mi pomóc. Szkoda. Wiadomo, że WP, Wprost czy innym takim nie podskoczę, ale widzę, że swoje wiadomości w google news wyświetlają niektóre serwisy, które rozmiarami można by porównać do mojego.

- Tytus Bomba

które rozmiarami można by porównać do mojego.

rozmiar to nie wszytko :)

Podsumowując z tym poziomem wiedzy co prezentujesz nie masz jakich kol-wiek szans zęby twój serwis kto kol-wiek w zdrowych zmysłach cytował.

Oczywiście jestem ładnie zaindeksowany i ciągle pozycjonowany

nu to super, zostało tobie tylko zrobić to samo ze swoja stroną www.

Na dobrą sprawę nie dowiedziałem się niczego z twojego posta co mogło by mi pomóc

To nie forum ezoteryczne, wiec lub pokaz swój super zindeksowany i wy-pozycjonowany serwis, lub zapraszam na https://www.google.pl/#hl=pl&biw=1117&a...d74fb87829523c0

pisze na niej wiadomości

sadzać po tym jak piszesz na PIO, to chyba średnie to wychodzi

Cześć,

stronę musisz zgłosić. https://www.google.com/support/news_pub/?hl=pl

Istnieją oczywiście wymagania. Strona musi mieć redakcję i pewną ilość redaktorów. Na tej stronie znajdziesz jednak wszystkie informacje. Ja zgłosiłam moją stronę chyba 10 miesięcy temu (dokładnie nie pamiętam) a potwierdzenie zgłoszenia otrzymałam miesiąc temu. Mamy około 20 redaktorów, ale nie wiem, czy to jest jedyne kryterium.

Polecam zgłoszenie i ogromną porcję cierpliwości.

Pozdrawiam seola

Społecznościowe serwisy mają szanse przebicia się w tego typu portalach. Kiedyś pisywałem do jednego - wiec miałem kilka tekstów na wiadomościach24 itp ale jak później chciałem wsadzić tam komercyjne linki to na jednym jakiś uprzejmy pan odesłał mnie do działu marketingu :( a w jednym portalu dostałem nawet bana :)

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Cześć,

stronę musisz zgłosić. https://www.google.com/support/news_pub/?hl=pl

Istnieją oczywiście wymagania. Strona musi mieć redakcję i pewną ilość redaktorów. Na tej stronie znajdziesz jednak wszystkie informacje. Ja zgłosiłam moją stronę chyba 10 miesięcy temu (dokładnie nie pamiętam) a potwierdzenie zgłoszenia otrzymałam miesiąc temu. Mamy około 20 redaktorów, ale nie wiem, czy to jest jedyne kryterium.

Polecam zgłoszenie i ogromną porcję cierpliwości.

Pozdrawiam seola

W końcu jakaś normalna odpowiedź ;) Dzięki Ci wielkie za nią.

Do MaxPan - Godzina była już późna i zmęczenie moje wyraźne, więc poziom posta nie mógł być najwyższych lotów. Fajnie, że oceniasz moje umiejętności po tym, że zapytałem się o zagadnienie z którym nie miałem wcześniej do czynienia. Rozumiem, że podsumowałeś tutaj moją wiedzę pozycjonerską, umiejętności pisania wiadomości itd. Jeśli jednak poprawił Ci się humor przez nabicie bezsensownego posta i wyśmianie drugiego człowieka to bardzo się ciesze, że przyczyniłem się do podwyższenia poziomu twojego samopoczucia :D

Pozdrawiam Cię serdecznie.

- Tytus Bomba

Oczywiście jestem ładnie zaindeksowany i ciągle pozycjonowany.

ten "atut" ma większość pozycjonerów.

Faktycznie jest tak jak Qbol napisał, że trzeba miec wartosciowy i oryginalny content.

Ja jestem już ze 2 lata, ale tak szczerze to kokosów z tego nie ma. Na pierwszą pozycję i tak wskakują serwisy z onetu itp.Jeśli temat jest chodliwy to serwisy piszą o danym wydarzeniu non stop i w google news lądujesz na 5-10 minut.

Kiedyś było lepiej, bo było mniej serwisów. Im nas więcej w GN tym gorzej ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Oczywiście jestem ładnie zaindeksowany i ciągle pozycjonowany

Jeżeli jesteś ciągle pozycjonowany to pozostaje zrobić 301 na swoją stronę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności