Skocz do zawartości

Szukam kogoś kto poprawi CTR

karolpp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam nadzieje, że wybrałem dobry dział i że ogólnie mieści się to w regulaminie forum.

Szukam kogoś kto byłby w stanie na mojej stronie uzyskać jak najwyższy CTR. Innych użykowników bardzo prosiłbym również o rady co i gdzie wstawić.

Osoby które, są zainteresowane zrobieniem tego proszę o kontakt na hejter.eu@gmail.com lub na PW - dogadamy się co do finansów itd.

Jeśli potrzebne są jakieś statystki, mogę wkleić.

adres strony: www.hejter.eu

Pozdrawiam.

W postach zamiast dwoch reklam jedna pod druga, lepiej wstawic wiekszy kwadrat (BTW ta druga sie u mnie nie wyswietla i przykrywajace sie reklamy tez pracuja na bana). Bedziesz mial wolnego slota na banner na gorze w center

Na stronie glownej daj jakis kwadrat miedzy pierwszym a drugim wpisem.

Upodobnij Twoja strone do wyswitlanych reklam (dodaj podkreslenia pod linkami - tak jak w reklamach adsense oraz dopasuj czcionke).

Poza tym testuj ustawienia. Na kazdej stronie inne ustawienia sa najbardziej efektywne.

Dodatkowo pamietaj ze nie CTR jest najwazniejszy w zarobkach w adsense.

To nic nie zmienia, to nie są podobne wpisy tylko boks reklamowy, jeszcze to pseudo wypunktowanie, żenujące jest szukanie takich chwytów na siłę. U Ciebie na stronie tekst styka się z reklamą, też jest to już przegięcie.

Myślę, że niedługo zobaczymy w tym dziale kolejny temat "Google to złodzieje, zablokowali mi konto".

Pomijam już fakty, że witryna łamie regulamin adsense co do zawartoci, szerzenia nietolerancji, dodatkowo myślę, że takie nagromadzenie wulgaryzmów i obraźliwej treści nie tylko dla mnie jest postrzegane jako typowa treść +18.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

To nic nie zmienia, to nie są podobne wpisy tylko boks reklamowy, jeszcze to pseudo wypunktowanie, żenujące jest szukanie takich chwytów na siłę. U Ciebie na stronie tekst styka się z reklamą, też jest to już przegięcie.

Myślę, że niedługo zobaczymy w tym dziale kolejny temat "Google to złodzieje, zablokowali mi konto".

Pomijam już fakty, że witryna łamie regulamin adsense co do zawartoci, szerzenia nietolerancji, dodatkowo myślę, że takie nagromadzenie nie tylko dla mnie jest postrzegane jako typowa treść +18.

Reklama nie może stykać sie z tekstem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności