Skocz do zawartości

Pytanie o czas, czy to ma tyle trwać.

kps

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę zgłębiam wiedzę na temat pozycjonowania ale wole jednak zlecić to komuś innemu,

gdyż nie chce nic z chrzanić.

Tak ta fraza ma być w google.com na top5 bo myślę że to wystarczy, nie no raczej jak sprawdzam

to jest to google.com i zawsze znajduję ją dosyć daleko.

Pozycjonowanie, to nie jakaś magiczna sztuka, która posiadło tylko kilku minichów medytując na szczycie Kuala Lumpur. Zacznij katalogować stronkę . 0,5 roku i żadnych efektów to dla mnie duża strata czasu.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Top5 w google.com ? W takim razie nie wiem czy to jest w zasięgu twoich sił, myślałem że chodzi Ci o pozycjonowanie w google.pl na angielską frazę co i tak byłoby marnym osiągnięciem bo fraza jest tylko 260 razy miesięcznie wpisywana w g pl.

Napisałem że fraza dosyć łatwa ponieważ strona w top2 ma tylko 322 backlinki wg. backlinkwatch.

Więc teoretycznie 1000 mocnych backlinków rozłożonych w czasie powinno załatwić sprawę + odpowiednia optymalizacja. Pozdrawiam

0,5 roku to jednak za dużo. Fraza ma 90 tysięcy wyszukiwać i dużą konkurencję no ale bez przesady żeby po pół roku nie wbić się nawet do top 20. Co do pozycjonowania samemu to nie wydaje mi się żebyś mógł coś spieprzyć katalogując ręcznie chyba, że przywalisz ogromne ilości linków z swli w jeden dzień...

admin.banner.jpg

Co do pozycjonowania samemu to nie wydaje mi się żebyś mógł coś spieprzyć katalogując ręcznie[...]

A tak z ciekawości - to znaczy, że jak automatem to spieprzy? Jeśli tak, to wyjaśnij mi dlaczego? Po prostu chcę się w końcu dowiedzieć, co takie felernego może zrobić automatyczne dodawanie? Oczywiście pomijam ewentualną głupotę/niewiedzę/lenistwo "operatora".

Ja się przyznaję, że nie mam pojęcia, ale może ja mam kłopoty z przenikliwym i dalekowzrocznym spojrzeniem na problem.

Ale to nie robi różnicy przecież google jest google i wyniki będą te same, z tą tylko różnicą że jaki jest stosunek używania anglojęzycznych fraz w google.pl a w google.com. Polecam jak poprzednik spróbować samemu podciągnąc troszkę

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności