Skocz do zawartości

[Wykonam] Artykuły,newsy na portalach internetowych

Radiat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Podejmę się pisania następujących tekstów:

1. Pisanie artykułów o tematyce komputerowej, politycznej na potrzeby portalu internetowego. Mam na myśli artykuły tworzone od podstaw.

2. Redagowanie newsów w oparciu o inne newsy - dotyczy pisania newsów na podstawie innych newsów z innych portali (co jest dość często spotykanym rodzajem zleceń dotyczących pisania tego typu tekstów). Tematyka może być jak najbardziej dowolna.

- mam w tym wypadku doświadczenie:

11.2009 - 02.2010 - pisanie newsów w oparciu o inne artykuły dla jednego portalu (tematyka motoryzacyjna, komputerowa, itp)

11.2010 - 03.2011 - pisanie newsów w oparciu o inne artykuły dla osoby prowadzącej portal (szeroko pojęta tematyka informatyczna).

Zapraszam do kontaktu na maila radiat@go2.pl lub na Gadu-Gadu 6083569. Na GG pisać nawet, gdy jestem niewidoczny tudzież niedostępny.

Cena do uzgodnienia przed rozpoczęciem współpracy.

Pozdrawiam

Radosław Sz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności