Skocz do zawartości

Google nie może sobie znaleźć tematyki na mojej stronie

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów adsensowiczów.

Mam do was pytanie, ponieważ mam stronę która ma bardzo dużo odwiedzin (jak na mnie) około 2k unikalnych na dzień.

Od kilku dni adsense zaczyna głupieć, zarobki spadają, dlaczego? Co druga reklama krótko mówiąc charytatywna...

Strona ma dużo odwiedzin, mnogo linków z katalogów, tzn dużo... kataloguje raz na parę dni po 5-10 katalogów.

troche wejść z Face booka, dużo bezpośrednich, mam też linki z innych stron.

Niestety nawet na głownej mi sie zdarza że reklamy są charytatywne.. ;)

Kurde, co jest nie tak? Od razu mowie że jest dużo treści, wcześniej było ok, teraz takie cuda się zaczęły dziać, a może to stary kod adsense?

rectus czytaj proszę Cie..
Od razu mowie że jest dużo treści

no tak, "niedoczytalem"...

to ja bym pokombinowal z przemodelowaniem kodu strony (moze brak znacznikow Hx, moze linkowanie wewnątrz strony tylko obrazkowe i czy sa linki zewnetrzne a jak tak to czy z anchorami zwiazanymi tematycznie ze strona ? (moj przypaadek: strona przedszkola, w stopce 1 link "meble" adsense: 2-3 linki 'przedszkola', 2-3 linki 'meble'

Pozdrawiam, rectus

-----------------

torby papierowe: producent torebek papierowych - mega jakość w bardzo atrakcyjnych cenach :)

Są podobna znaczniki których można użyć w kodzie, aby nakierować bota na odpowiednią (dochodową bardziej) treść, albo inaczej - wykluczyć treść na stronie do której nie chcemy, aby dopasowywane były reklamy.

Dobrze piszę? Czy bredzę?

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności