Skocz do zawartości

Teksty :D

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Tekstów sie nie kupuje. Teksty sie zamawia.

Ja nie wiem czy tak jest najlepiej ale powiem wam jak ja robie.

Zamawiam u róznych pisacieli po 2/3 sztuki max. Potem wybieram tych którzy faktycznie potrafią coś sklecić i im zlecam zależnie od ilości tematów po kilka kilkanaście tekstów.

Nie wyobrażam sobie żeby jedna osoba mogła napisać 50 różnych tekstów o acne. Wole zaplacic wieksza stawke za 5-10 tekstow o acne 3 innym osobom i miec coś co później mieszać automatem niż dostac 50 podobnych tekstow od jednej osoby po tanszej cenie.

Na marginesie nie rozumiem czemu nie podajesz nicka. Jak ktos jest nieuczciwy to nalezy to tępić a ty w tym całym zajściu stoisz po stronie skamera który pewnie jeszcze przekręci niejednego tutaj, allegro i cholera wie jeszcze gdzie.

Wstydz sie MaxPan

Powiedziałem, nie podaje danych bo teksty zindeksowane na moim zapleczu, wiec mnie nie oszukano to była tylko próba

Wstydz sie MaxPan

ebinx uwierz mi, nie mam czego się wstydzić, ale pokazywać nie będę :)

Tekstów sie nie kupuje. Teksty sie zamawia.

napisze jeszcze raz, nie zamawiam tekstów bo mam swoich pisarzy, ale unikalne teksty 48 tys znaków, za 25 zl ( tematyka wpasowana na 100%) .Opłacało się kupić, bp są już zindeksowane na moim zapleczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności