Skocz do zawartości

Brak danych w narzedziach dla webmastera + gwałtowny spadek strony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie mam takie pytanie dlaczego narzędzie dla webmasterów nie pokazują, żadnej informacji o stronie brak linków, brak słów kluczowych itp.

Owa strona od 2 dni wyleciała mi całkowicie z wyników była pozycjonowana na 4 łatwe frazy,których nie ma teraz do 500 pozycji. Katalogi gdzie była dodawana strona znajdują się w top10, ze stroną niczego nie kombinowałem swl-a na oczy nie widziała, od ponad roku była w topie. Ostatnio nic z nią nie kombinowałem.

Fraza + domena= pierwsze miejsce

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Ale G. nie rozdaje banów za free. Dziwne może konkurencja? Zobacz czy Ci backlinków nie przybyło z jakimś 'nieodpowiednim anchorem' 'na nieodpowiednich stronach'. Pozdrawiam

To wygląda jak klasyczny ban. Mi też możesz przesłać adres, rzucę okiem, może coś wyłapię.

Ban to na pewno nie jest gdyż strony są zaindeksowane w wyszukiwarce, a fraza + domena wyskakuje na pierwszym miejscu wyszukiwania , więc i nad filtrem się zastanawiam tylko że to już kolejny dzień jak nic nie wróciło do wyników.

Linków nie ma nowych też to sprawdzałem, strona ma tyle ile miała.

Pisałem do Googla zobaczę czy to coś da, dołożyłem do kilku katalogów napisałem kilka artykułów pozostało czekać.

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Witam serdecznie mam takie pytanie dlaczego narzędzie dla webmasterów nie pokazują, żadnej informacji o stronie brak linków, brak słów kluczowych itp.

Owa strona od 2 dni wyleciała mi całkowicie z wyników była pozycjonowana na 4 łatwe frazy,których nie ma teraz do 500 pozycji. Katalogi gdzie była dodawana strona znajdują się w top10, ze stroną niczego nie kombinowałem swl-a na oczy nie widziała, od ponad roku była w topie. Ostatnio nic z nią nie kombinowałem.

Fraza + domena= pierwsze miejsce

Witam,

Mam bardzo podobną sytuację z tym wyjątkiem, że strona nie poleciała mi aż tak (1, 2 pozycje) w wynikach.

edit: Stało się to około 09.III.2011 i teraz widzę, że w Narzędziach dla webmasterów ostatnie dane dla wyszukiwanych haseł mam właśnie z 09.III. Dla wszystkich moich stron. O ile się nie mylę SeoGraf "wisi" na przerwie technicznej od tego dnia jakby starali się naprawić coś co może być winą Googla.

Wybierasz się na Lubelszczyznę ? Sprawdź nasz hotel Zamość

Moderowany katalog stron www - pl2011.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności