Skocz do zawartości

8 katalogów na różnych IP

MoreCash

Rekomendowane odpowiedzi

Ile BL można się spodziewać w najbliższym czasie? Jakiś plan linkowania masz? Obecnie to one nie niosą za sobą zbyt wielkiej wartości SEO, a mają już prawie miesiąc.

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Mam małą uwagę do katalog "Metalowy". Umieszczając wpis nie pojawiła się informacja "wpis został ...bla bla, czeka na akceptrację"

Nie wiadomo czy poszło dobrze czy w kosmos. A pisałem z "palca" unikata, co o tej godzinie po dniu pracy nie jest proste :-)

Budowanie zespołu na każdym etapie

Szkolenia biznesowe dla firm jako wsparcie w realizacji celów biznesowych

Outsourcing kadrowo płacowy to optymalizacja kosztów w firmie przy zachowaniu najwyższych standardów.

GiGa, dobrze, że poruszyłeś ten temat... zapomniałem odświeżyć statystyki. Będą problemy z BL na ferdku i wyspiarzach, ponieważ te domeny stoją na wirtualnym serwerze ovh, a te do unikalnych nie należą. Jeżeli na innych katalogach nie pojawią się aktualne dane, to wystarczy odświeżyć strone. Linkuje cały czas, akurat dzisiaj przyszedł moment na konkretne katalogi(gazeta, di itp.), za które się zaraz zabieram.

Sprawa z medalowym została wyjaśniona wyżej. W wolnej chwili sprawdze w stylach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności