Skocz do zawartości

Wytłumaczcie laikowi....

zzip1

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie oto pytanie: pozycjonuję stronę www.abc.pl pod paroma "tytułami" z różnymi opisami. Mam też stronę www.abc.com.pl. , która ma przekierowanie na tą pierwszą ( www.abc.pl ). Czy jest sens do katalogów do których już dodałem www.abc.pl dodawać także www.abc.com.pl ( z innym tytułem, opisem, i słowami kluczowymi )?

Tak jest sens ponieważ przekierowanie 301 z abc.com.pl na abc.pl przekazuje moc dla tej domeny.

Lecz na Twoim miejscu najpierw bym łapał linki, a dopiero później przekazał moc na Twoją podstawową domenę, wtedy będzie lepszy efekt.

Mam nadzieję, że jakoś w skrócie udało mi się Tobie lekki zarys sprawy przedstawić.

Jak będziesz miał jakieś inne pytania to wal śmiało, postaram się pomóc.

Pozdrawiam,

Artur

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Linki na domenę z 301 która nie ma historii nie mają żadnej mocy. Najpierw stwórz porządną stronę, podlinkuj możesz nawet poczekać na update PR i wtedy zrobić 301. Pozdrawiam.

Witam........kto pyta nie błądzi ;)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności