Skocz do zawartości

Men's Blog

komoor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Po stworzeniu strony coverstage.pl podjąłem prace nad nowym projektem. Postanowiłem stworzyć bloga na stricte męskie tematy. Wiem, że konkurencja jest duża (men's health, banzaj) i że jedyną szansą na wybicie się jest pisanie wartościowych i unikalnych artykułów. Strona jeszcze nie ma wdrożonej domeny, nie przeszła jeszcze walidacji i nie ruszy dopóki nie będzie prezentowała zadowalającej mnie wartości merytorycznej. Wiem, że samemu bardzo trudno byłoby prowadzić tego bloga. Dlatego szukam osób, które mają dużo wolnego czasu i chciałyby włączyć się w ten projekt. Często dostaję pytania: Czy posiadam reklamodawców? Ile pieniędzy chcę włożyć w projekt? Czy zamierzam opłacać redaktorów? Odpowiadam: w przyszłości tak, obecnie chcę się zajmować tym czym lubię. Nie posiadam wysokich dochodów, nie stoją za mną korporacje, dlatego też nie wyłożę 20 tys. na start.

Wszystkich chetnych do współpracy zapraszam do wysyłania wiadomości PW, pisania na gg: 3694411 lub mailowo arek.komor[at]gmail.com

Trochę się rozpisałem, a to temat na strony do oceny dlatego, już bez zbędnego gadania podaję link:

https://coverstage.hekko.pl

leczenie schorzeń kardiologicznych w poradnia kardiologiczna zabrze

Uwagi:

- wyrównanie tekstu ustaw na "do lewej",

- slider na stronie głównej potrzebuje nawigacji i według mnie przyspieszenia działania

- przydałby się jakiś footer.

Tyle na początek. I tak wiele zależy od treści jaką będziesz tworzył i czy będzie na poziomie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności