Skocz do zawartości

Lista SEOkatalogów

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcę stworzyć listę SEOkatalogów (katalogi na skrypcie seokatalog) i zastanawiam się jakie kryteria musi spełniać by mogła być płatna (lista dostępna w internecie poprzez logowanie).

Chcę stworzyć spis z katalogami które moderują wpisy nie rzadziej niż raz na miesiąc (innych nie dodaję bo szkoda czasu na dodawanie do nich stron). Na pewno znalazły by się dane aktualizowane online takie jak PR, BL, IP google itd.

Myślę też nad zakładką "Multikody" w której znalazły by się linki do stron na których mozna takowe zakupić.

Oczywiscie byłby podział na płatne i darmowe i jeśli jest to możliwe kto jest adminem (link do profilu na PiO lub adres email).

Co o tym myślicie?

Byłby ktoś zainteresowany taką aktualizowaną i dobrą listą?

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Ważne kryterium według mnie to, czy jest wymagany unikalny opis, czy nie.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

podoba mi się pomysł, szczególnie informacja który katalog udostępnia możliwość wykupienia multikodów. Nie jestem przekonany, że najlepszą opcją do tego jest seo katalog - domyślam się, że blokuje Cię niski budżet na to przedsięwzięcie. Niemniej lepiej poczekać i zrobić to jak należy czyli znajdujesz programistę, który działa według Twoich wskazówek do uzyskania satysfakcjonującego Cię efektu

.

Nasze Katalogi - W naszych katalogach Twoja strona zyskuje.

Pierwotnie myślałem o autorskim skrypcie. W liście miały się znaleźć katalogi na skrypcie SEOKatalog a nie sama lista miała na nim być.

W zależności co zaoferuje "SEOThemes" mogę rozważyć skrypt seokatalog pod listę :)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Do tego weź pod uwagę ilu będzie chętnych żeby za nią zapłacić i ile?

Ci co zajmują się amatorsko i pozycjonują swoje strony raczej nie skorzystają (jest dużo darmowych list),

Ci co tym się zajmują nałogowo, może i kupią jako dodatek do swojej listy, choć obawiam

się, że nie znajdą tam nic nowego.

Także, żeby się nie okazało, że za groszowe wpływy podjąłeś się tak mozolnej pracy.

Jednak aktualizacja i uwzględnienie zmian lub nowych katalogów raz na miesiąc to nie będzie 5 minut.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Pierwotnie myślałem o autorskim skrypcie. W liście miały się znaleźć katalogi na skrypcie SEOKatalog a nie sama lista miała na nim być.

W zależności co zaoferuje "SEOThemes" mogę rozważyć skrypt seokatalog pod listę :)

Informacje poszły na PW. Już niedługo wrócę do starego nicka, stęskniłem się za nim :).

Jeśli lista będzie ogarnięta i aktualizowana, i będzie zawierała wartościowe katalogi, to na pewno ludzie skorzystają.

Lista Mara jest świetna, a to może być dobra alternatywa. Bo przy takiej ilości katalogów, jak u Mara, trudno ogarnąć, które nagle stały się śmietnikiem :) -> mimo wszystko, dodaje od zarania dziejów biorąc od niego liste.

Zarobek na takiej liście skończy się kiedy ktoś na forum ją udostępni za darmo, ale życzę powodzenia.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności