Skocz do zawartości

Lista SEOkatalogów

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli płatność będzie np. kodem sms za jednorazowe pobranie listy, to ja nie widzę problemu :). Po aktualizacji, ta udostępniona na forum, będzie już nieaktualna :D Co prawda, może nieznacznie, ale zawsze, jakiś klient powróci, i zakupi jeszcze raz.

Tak się zastanawiam dlaczego general nie udostępni listy wszystkich seoków, przecież mógłby na tym nieźle zarobić, poza tym jego lista byłaby zawsze aktualna :D

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Nie wolno mi - jest bardzo wiele prywatnych katalogów i ich właściciele być może nie życzą sobie żeby ktoś prócz nich i wtajemniczonych wiedział o ich istnieniu :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Generał wiec zrób jakaś opcje ze właściciel musi wyrazić lub nie wyrazić zgodę na umieszczenie jego katalogu na liście.

Wszyscy na tym zyskają.

Trocha czasu to zajmuje, ale niema to jak swoje prywatne listy w tym przypadku seokatalogów

MaxPan - bardzo fajny pomysł. General mógłbyś go przemyśleć ponieważ właściciele seoków na pewno chcą dużej ilości wpisów ,a pozycjonerzy listy katalogów gdzie mogliby te wpisy umieszczać tak więc wszyscy byśmy na tym zyskali, co Ty na to?

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

a pozycjonerzy listy katalogów gdzie mogliby te wpisy umieszczać tak więc wszyscy byśmy na tym zyskali, co Ty na to?

A ja na to jak na lato choć w sumie wystarczyła by już wiosna :)

Można w sumie dorobić dodatkowy checkbox "Publikuj" w panelu jak jest teraz "Bonus"...

W jakim formacie miałaby być ta lista ? Wystarczy Wam adres pod adresem jak w pliku txt ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Najlepsza lista była by w takiej formie jak jest mara tylko bardziej zautomatyzowana:)

Chodzi o to że dało by się importować listę do SB itp oraz były by podane wszystkie dane.

Oczywiście taka lista musi być płatna jesli ktoś chce sobie ją pobrać :)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Generł mi .txt zupełnie wystarczę:)

ale jak zlecać katalogowanie do seokatalogów, to tylko tobie hehe

nie świadczę takich usług na zewnątrz, strony klientów i zaplecza nie nadążam katalogować, i zarobek z tego moim zdaniem marny, wiec o co tobie Rak115 chodzi nie wiem.

a, napisaliśmy w tym samym momencie. odnosiło się to do generała, w przypadku gdyby nie opublikował listy, dysponował by jako jedyny najlepszym spisem, więc warto by było dodawać się u niego :D

Popieram inicjatywę!

General w tej liście mogłyby być takie parametry jak: czy akceptuje linki w treści, PR, BL, Site, Data powstania, Płatny/Darmowy, Tematyka, od jakiego PR katalog darmowy. To myślę że byłoby na tyle i liczyłbym na darmowy kod dostępu do tej listy w zamian za podsunięcie pomysłu :aniolek:

O najważniejsza możliwa modyfikacja, mianowicie cena wpisu podstawowego, premium, gold itd. oraz czy jest możliwość wymiany linkiem w zamian za wyróżnienie wpisu lub darmowy wpis. Jak na razie więcej nie wymyśliłem ale jak będzie to co napisałem to spis będzie rewolucyjny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności