Skocz do zawartości

Najlepsze systemy na fora

bliker

Rekomendowane odpowiedzi

JAkie poleciacie systemy reklam na fora.

Np. dla mnie. Forum ma 15k uo dziennie.

Adres: www.forum.swiatgier.eu

Bylem na adsense mialem 1.2k miesiecznie teraz testuje adkontekst (oczywiscie byly problemy z wdrazeniem tego systemu na forum)

Mialem dodatkowo z adsense adhref ale ostatnio zawiodlem sie na niego. No od poczatku irytowalo mnie np proszenie i przypominanie sie o wyplatach, a teraz zarabiam 1zl na dzien a nie jak wczesniej 30-40zl.

Jesli poleciacie jakies systemy prosze o podanie. Najlepiej grupy systemow ktore mozna spokojnie bez lamania regulaminu polaczyc.

Portal MMORPG - Forum MMORPG

Największa społeczność graczy MMO. Wielki spis MMORPG.

Boty i hacki do gier MMORPG za free na forum

Gorąco polecam CPMProfit

Płacą za wyświetlenia (odsłony)... Wypłata na PayPal...

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

CPMProfit do stopki, bądź program z mojej sygnaturki + jakaś tematyczna sieć reklamowa (w dziale E-biznes niedawno widziałem, że się takie reklamują) + Novem/NetSales.

Najlepiej poświęcić tydzień, lub dwa i potestować różne kombinacje reklamowe.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

cpm profir 10 000 wywietleń = 1 grosz czy jakoś tak. Bez sensu jak testowałem

Przy najgorszej konwersji 10k wyświetleń (przy pewnych założeniach) = 10k punktów = 1 PLN. Łatwo jednak uzbierać więcej, m.in. dzięki umieszczeniu reklamy w wartościowym miejscu i jakimkolwiek kliknięciom w bannery.

Uważam, że dla średniej wielkości for CPMProfit to dość dobry system.

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

CPMProfit to moim zdaniem jeden z ostatecznych sposobów na spieniężenie traffic'u, zdecydowanie nie warto umieszczać tych reklam w wartościowych miejscach (ale jeśli nie masz innego wyjścia to nie poradzisz),

jeśli jeszcze tego nie robiłeś to może spróbuj z TradeDoubler ? sprawdź czy aktualnie są jakieś ciekawe kampanie tematycznie pasujące do profilu forum

warto też moim zdaniem znaleźć miejsce na box od adtaily, jeśli dasz dobrą cenę zawsze może dodatkowo wpaść kilkaset złotych

wstąpiłem na działo

tysiąc linków grzmiało..

Ja w cpm mam stawkę obecnie około 10gr za klik w serwisie rozrywkowym więc chyba nieźle :) Nie można tylko patrzeć na to ile dostajemy za wyświetlenia ale ile wychodzi za kliknięcie. Ja kliknięć mam sporo i stawka dzięki temu jest dobra.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

kozystalem a adsense to wyciagam od 10 do 15 euro na dzien

mam dodatkowo wrzucone reklamy adhref ale ostatnio zarabiam po 2zl na dzien a nie 30 jak bylo wczesniej

chcialem zmienic na adkontekst ale ci tez dodalili mi po 2zl na dzien.

Czekam na jeszcze 2-3 dni jak dalej adhref bedzie tak nisko placil likwiduje ten system i zaczne testowanie innego

Portal MMORPG - Forum MMORPG

Największa społeczność graczy MMO. Wielki spis MMORPG.

Boty i hacki do gier MMORPG za free na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności