Skocz do zawartości

Stronka Fotograficzna do oceny

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytałem kilka postów na forum ostatnio, no i chyba o kilka za dużo bo znów ruszyłem temat "optymalizacji" mojej stronki. Wywaliłem flasha - wstawiłem slidera. Poprawiłem nagłówki i dodałem zakładkę blog - której zawartość przeniosłem ze strony głównej. Niby takie "aktualności" bedą...

Proszę o ocenę pod względem SEO. Krytyka również mile widziana bo jestem na etapie modernizacji. Co można ulepszyć, poprawić - czekam na Wasze sugestie.

zdjęcia ślubne

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Ja osobiście od

Fotografia ślubna

W obecnej chwili fotografia ślubna to obowiązkowy dodatek każdej uroczystości weselnej. Ślub i wesele to jedne z najistotniejszych chwil w życiu każdego człowieka, dlatego warto ją udokumentować dla siebie i swoich bliskich. Zdjęcia ślubne są najlepszą jak dotąd i

Dałbym tło jednolite np. czarne... białe... zależy jakby to grało.

Footer raczej do wymiany... nie ta grafika...

Wywal niepotrzebne spacje w kodzie:

<meta name="Keywords" content=" zdjęcia ślubne

To niepotrzebne:

<meta name="Revisit-after" content="7 days" />

A title trochę za długie...

Ogólnie dobrze według mnie to co powiedziałem to tak na szybko takie mini poprawki.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

meta poprawione - na szybko

footer faktycznie chyba poleci ale na razie nie mam pomysłu...

dzieki

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Footer poprawiony, moim zdaniem najlepiej zamyka czarny kolor.

Jakieś uwagi jeszcze :) ?

Strona ciekawa i jedyne co rzuca mi się w oczy, a raczej uszy to melodyjka, która się włącza przy galeriach. Nigdy nie byłem miłośnikiem melodyjek.

Głodny zdjęć? Szukaj: fotografia ślubna śląsk lub fotoblog :)

A może inne tematy? Inżynieria bezpieczeństwa - blog godny polecenia!

Wiesz co, ta melodyjka była na stronie głównej, ale uwzględniając sugestie forumowiczów pozostawiłem ją tylko w galerii zdjęć.

Powiem tak. Jeśli chodzi ci o konkretne zapytania na maila to różnie: w zależności od pory - wiadomo- po sylwestrze jest nasilenie.

Był okres kiedy miałem codziennie jakieś 1-2 maile z zapytaniem. Obecnie jeden na 2-3 dni. Od początku stycznia udało mi się z neta podpisać 5 umów więc przynajmniej mogę powiedzieć że dzięki ŻYCZLIWYM UŻYTKOWNIKOM tego forum, którzy mają do mnie cierpliwość - widzę jakiś efekt. Żałuję jednak że nie zacząłem wcześniej bo na maila zapytania zaczynają się do czerwca a na maj mam tylko jedną imprezę :D

Przy 3 -4 frazach w top 1 na cały kraj np: jak u mnie zespół weselny czy zespół muzyczny dopiero zaczyna się jazda. Dziennie około 6-10 kontaktów 2011 cały plus piątki i niedziele 2012 zostały 3 terminy juz powoli dzwonią na 2013 :aniolek: kaska leci tylko żeby zdrowia starczyło.

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

No wiesz nie każdy jest taka firma jak TY :aniolek:

Ja dopiero zaczynam i cieszę się że mogę się cały czas uczyć czegoś nowego.... Chociaż nie ukrywam że cały zajęty 2011 pozwoliłbym mi spać spokojniej :)

Ja dopiero zaczynam i cieszę się że mogę się cały czas uczyć czegoś nowego.... Chociaż nie ukrywam że cały zajęty 2011 pozwoliłbym mi spać spokojniej !!!

Jesteśmy z tej samej branży, ale z innych regionów, więc podpytam... oprócz pozycjonowania na wybrane frazy działasz jeszcze na innych polach? AdWords czy jakieś portale ogłoszeniowe?

Ja w tym tygodniu będę robił landing page z ofertą promocyjną i atakuję ogólnopolskie portale z ogłoszeniami :) No i może w na kwiecień wskoczę w AdWords. Niestety przespałem trochę ze stroną noworoczne zainteresowanie, więc trzeba jakoś teraz nadrobić choć kilkoma zleceniami.

Głodny zdjęć? Szukaj: fotografia ślubna śląsk lub fotoblog :)

A może inne tematy? Inżynieria bezpieczeństwa - blog godny polecenia!

Adwords nie.

Portale zupełnie nie...

Kiedyś spamowałem forum ale nie mam na to czasu.

Obecnie zdefiniowałem docelową grupę wiekową :) i do niej uderzam reklamami gdzie się da.

Rak - a za takie bajery jak cienie pod czcionką nie dostanie się przypadkiem jakiś ujemnych punktów?

pytam bo kiedyś coś o kolorze czcionki ktoś pisał, ukryte teksty itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności