Skocz do zawartości

seo-z.pl

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Templat wygląda ok, minimalistycznie, przejrzyście, ładnie. Jedyne zastrzeżenia mam do tekstu obok herbu logo, nieczytelne. S kojarzy mi się ze starym fontem w logo smashing magazine, ale to chyba dobrze. :huh:

Zapraszam do publikacji wpisów w naszym katalogu przeznaczonym do promocji wartościowych stron: katalog firm. Dodatkowe informacje o darmowych katalogach stron znajdziesz w naszym forum SEO.

@Evien

Co do samego bloga, jako osoba, która ma problemy ze wzrokiem i większość tego typu projektów czyta tylko kiedy musi, jestem naprawdę mile zaskoczona.

Ja również mam problemy ze wzrokiem i starałem się właśnie zrobić taki layout aby nie raził w oczy i artykuły się czytało miło i przyjemnie.

Co mi się nie podoba - reklamy które są (za)duże, dobrze widoczne i na tyle blisko haseł "zostań z nami", że kiedy otworzyła mi się strona, myślałam, ze pomyliłam adresy. One przytłoczyły logo - rozmiarem i kolorem.

Reklamy nad stronie głównej w ogóle usunąłem. Pozostała tylko reklama w headerze.

@fortunately102

-autor komentarza moim zdaniem lepiej wyglądał na poprzedniej pozycji

Tylko jak ktoś ma np nick o długości 30 znaków, to wyglądało źle dlatego postanowiłem przenieść autora oraz datę pod treść komentarza.

-poza tym brak "charakteru" na Twoim blogu tzn. jest spoko, przejrzyscie ale musisz dodac jakies kolorem najlepiej w headerze moim zdaniem zeby stał się bardziej wyrazisty bo teraz wygląda jak rozlane mleko.

Może jak wprowadzę nowe logo + obok loga obrazek, to strona będzie wyglądać lepiej. Obrazek - darmowy ebook do pobrania :D Tylko muszę jakiś napisać. Pewnie będzie to coś o Scrapeboxie, wyszukiwanie fraz niszowych itp. Na pewno nie będzie, to jedyny darmowy ebook.

Poza tym chciałbym dodać, że Twojego bloga świetnie się czyta. Zamieszczam bardzo ciekawe artykuły i piszesz w sposób, który aż przyjemnie się czyta. Życzę powodzenia i wytrwałości w działaniu oraz systematyczności w dodawaniu wpisów. Będę odwiedzał Cię regularnie.

@Seoasystent

Templat wygląda ok, minimalistycznie, przejrzyście, ładnie. Jedyne zastrzeżenia mam do tekstu obok herbu logo, nieczytelne. S kojarzy mi się ze starym fontem w logo smashing magazine, ale to chyba dobrze. smile.gif

Logo będzie inne i właśnie chciałbym podać ocenie, które logo wg was jest najlepsze ? Czcionki w logu będą inne, ale na razie muszę wybrać logo. A oto loga. Osobiście przystałbym na 4 logu. Grafik ze mnie żaden, więc loga wyszły mi trochę słabe :P

logomqn.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Dziękuje. Artykuły będę dodawał systematycznie. Teraz może robię to rzadko, ale dlatego, że bloga chcę skończyć w 100%.

PS. Kod do katalogu zcg.pl wysłałem każdemu na priv.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 2 tygodnie później...

Zmiany, które udało mi się wprowadzić pomimo napiętego harmonogramu:

1. Aktualizacja zakładek: O Pawele, programy, książki, dotacja.

2. Dodanie nowego działu współpraca, który i tak będę musiał nieźle zmodyfikować :mega_shok:

3. Zmiana logo.

Ogólnie, to mam sporo rzeczy do wprowadzenie, ale chyba póki co to napiszę jakiś artykuł, a dopiero potem pomału będę wprowadzał rzeczy np. sklep oraz dział z darmowymi ebookami, które mam zamiar napisać. Jeden zaczynam pisać od jutra tzn od dzisiaj:)

Chciałbym się zając promocją blogu, ale wtedy musiałbym spać 0h. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Nawet nie mam czasu pozycjonować swojej strony :)

PS. Kod poszedł do pressel page.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 2 miesiące temu...

Rzeczy, które wprowadziłem.

1. Losowe wyświetlanie cytatu w headerze.

2. Dymki w CSS po najechaniu na link fajny (Podoba mi się!|Nie podoba mi się!)

3. Dodanie Google +1 z prawej strony wyszukiwarki.

4. Wtyczkę z Faceoobka umieściłem nad tagami (wcześniej była pod).

5. Dodałem ikonki obok kategorii, tagów, autora i daty publikacji artykułu.

6. Inne drobne modyfikacje w kodzie.

Teraz robię coś aby zająć puste miejsce między logiem, a reklamą, ale nie za bardzo to mi wychodzi :placze:

O7vVmZ7.gif

• 8 miesięcy temu...

1. Wprowadziłem możliwość subskrybcji artykułów dla pojedynczej kategori (lub nawet dla konkretnej podkategorii). Wystarczy wejść np. do kategorii: Pozycjonowanie Stron i kliknąć w ikonkę rss, która znajduje się koło nazwy kategorii (nie trudno ją przeoczyć).

2. Zrezygnowałem z cufona i przeszedłem na @font-face.

O7vVmZ7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności