Skocz do zawartości

ciężar linków zewnętrznych

wyborowagold

Rekomendowane odpowiedzi

AdTaily jest to akurat widget JS, więc linków nie ma jako tako w kodzie HTML, jest on dopiero generowany. Dla Google taki kod nie ma znaczenia.

a obciążeniem są linki ze strony glownej, czy ze wszystkich podstron ?

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

a przycisk lubię to z facebooka?

Obserwatorzy z google? I film z you tube?

DISQUS - program do komentarzy ze źródła zewnętrznego?

Czy któryś z tych "linków" za nadto może obciążać takiego "małego" bloga? Co powinienem w przypadku tego bloga zdecydowanie wyłączyć? Czy nasuwają się wam może jakieś uwagi?

Nie musisz żadnej z tych rzeczy wyłączać, dla Google jest to praktycznie obojętne, w tym wypadku zwracaj uwagę tylko na to czy jest to potrzebne/przydatne użytkownikom.

a obciążeniem są linki ze strony glownej, czy ze wszystkich podstron ?

Żadne o ile są w umiarkowanej ilości, jeżeli dasz za dużo linków na jednej podstronie/stronie głównej to G może potraktować to jako farmę linków.

WyborowaGold

Ten ruch który tu sztucznie probujesz wygenerowac na tym swoim blogspocie bedzie mial tylko jedno zrodlo- to forum.

Taki 'myk' to zadny myk jest.

Ja bym szedl w kierunku szukania sposobu na to zeby ludzie musieli mi tego bloga wyszukac w google ;-)

WyborowaGold

Ten ruch który tu sztucznie probujesz wygenerowac na tym swoim blogspocie bedzie mial tylko jedno zrodlo- to forum.

Taki 'myk' to zadny myk jest.

Ja bym szedl w kierunku szukania sposobu na to zeby ludzie musieli mi tego bloga wyszukac w google ;-)

dziękuję za sugestie, niemniej jednak spójrz od kiedy jestem zarejestrowany, nie wpadam tu "sztucznie" lecz wtedy, kiedy potrzebuję rad.

Żałuję, że w ten sposób reagujesz....

Zauważ przy tym, że mój blog jest o całkiem innej tematyce, tak więc głupotą byłoby angażowanie czasu w chybioną promocję....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności