Skocz do zawartości

PRV.EsPress.pl - Darmowy system wymiany artykułów prasowych OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

1. Temat ma w tej chwili 4 strony - proponuję uważnie czytać.

2. Nie ma sensu dodawać projektu do 100 precli, skoro w bazie jest ich 1000 - oczywiście jest taka możliwość zmieniając projekt po 100 dodaniach, ale nie widzę w tym większego sensu... Brzmi to trochę jak doszukiwanie się wad na siłę.

3. Nie wiem skąd Twoje pesymistyczne podejście do projektu, ale nie martw się na zapas :D

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ej no proszę cię, zakumaj różnicę pomiędzy sceptykiem a pesymistą :D

ad 2, nie będę rozpisywał sie wielce nad celem tego, że chcę miec 100 linków a nie 1000 czy 10k bo miłoby było gdyby tyle precli dobrej jakości było w projekcie :D skoro nie widzisz celu to trudno, no każdy ma inne schematy działania i może tak jest lepiej. piszę tylko i wyłącznie dlatego, abyś nie brał tego jak szukanie dziury w cały, bo od początku bylem i jestem za, ale wolałbym aby mialo to ręce i nogi ;)

BalckSEO a pisałem do Ciebie już kiedyś żeby udostępnić blogi do espress za punkty !!! Ciesze się że w końcu zrealizowałeś mój pomysł.

Mogą być wszystkie blogi dodane na różnych subdomenach tej samej domeny ale wszystkie oczywiście na różnych IP ?

Jeśli tak to można spróbować :)

PS. Jeśli to faktycznie ma być wartościowy system to sugeruje zakaz linkowania precli między sobą

Zróżnicowanie domen też jest ważne !!! 7 subdomen + domena główna do tego samego systemu to niezbyt dobry pomysł...

Co do podlinkowania precli nie miałem na myśli Blogroll'a, a nieinwazyjne podlinkowanie ich między sobą poprzez linki z artykułów...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zróżnicowanie domen też jest ważne !!! 7 subdomen + domena główna do tego samego systemu to niezbyt dobry pomysł...

Jak wolisz ale też weź pod uwagę że nie każdy potrzebuje 20 punktów od razu i nie każdy kupi kilka domen tym bardziej że system jest nowy, mały i pusty.

Przydały by się jasne zasady jakie kombinacje domen są dopuszczalne.

PS. miałem na myśli 8 subdomen a nie 7 i domene główną

Co do podlinkowania precli nie miałem na myśli Blogroll'a, a nieinwazyjne podlinkowanie ich między sobą poprzez linki z artykułów...

Na to samo prawie wychodzi ale w tym projekcie masz tą przewagę że jesteś w stanie to zablokować z poziomu panelu

Jest już miejsce w mojej skrzynce - można już pisać. Niestety mam sentyment do starszych wiadomości...

Na to samo prawie wychodzi ale w tym projekcie masz tą przewagę że jesteś w stanie to zablokować z poziomu panelu

A mi mówili, że link w treści wychodzący z jednej podstrony to co innego niż link w blogroll'u wychodzący z każdej podstrony precla :) ...

Pierwsze precelki dodane. Akurat byłem w fazie stawiania 100 prywatnych precli a tutaj wyskoczył ten projekt, więc oddam trochę swoich precli za inne. Mam nadzieję że baza szybko się rozbuduje.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

A jednak działa od razu.

Jest błąd przy liczeniu ilości linków. Linki pisane w sposób:

{<a href="adres1">link1</a>|<a href="adres2">link2</a>|<a href="adres3">link3</a>|<a href="adres4">link4</a>}

są liczone jako osobne, pomimo, że będzie wylosowany tylko jeden z nich.

A jednak działa od razu.

Jest błąd przy liczeniu ilości linków. Linki pisane w sposób:

{<a href="adres1">link1</a>|<a href="adres2">link2</a>|<a href="adres3">link3</a>|<a href="adres4">link4</a>}

są liczone jako osobne, pomimo, że będzie wylosowany tylko jeden z nich.

jeśli chcesz zmienić tylko anchor to lepiej tak:

<a href="adres.pl">{anchor1|anchor2|anchor3}</a>

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@bieluch - tak, doszła - zaraz zostanie udzielona odpowiedź i proszę o trochę cierpliwości, bo zaczyna robić się offtopic w temacie...

@nutado - sprawdzanie ilości linków już poprawione. Dodawanie działa zaraz po zaakceptowaniu projektu - jeśli wartość "Dziennie" > 0. Dlatego najpierw proszę o ustawienie wartości dziennie na zero - dokładne sprawdzenie artykułu, po czym dodawanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności