Skocz do zawartości

PRV.EsPress.pl - Darmowy system wymiany artykułów prasowych OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

@pyzdera - straszne :jezyk1: dziękuję, że udzieliłeś się w temacie - Twój post z pewnością wszystkim się przyda...

Eeee tam, nie ma sprawy :) zawsze do usług...

A tak na poważnie, bo coś mi umknęło...

Tak jak w tym przypadku, z systemem już wszystko w porządku smile.gif ...

U mnie prv.espress.pl wyświetla taki komunikat:

If you feel you have reached this page in error, please contact the web site owner:

webmaster@prv.espress.pl

It may be possible to restore access to this site by following these instructions for clearing your dns cache.

Może jest jednak sens wklejania błędów...

No i jeszcze, wysłałem maila w sprawie niemożności dodawania precli, z błędem: "Nieprawidłowy login lub hasło do Presell Page..." - przypominam tylko tak przy okazji.

Mam nadzieję że system zadziała, dla obopólnej korzyści.

edycja:

Działa, zatem jakiś drobny problem.

dodawanie precla dalej wywala mi błąd, mail w tej sprawie poszedł wczoraj

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak wygląda sprawa z punktami? Będą w jakiś sposób przydzielane za nowe precle lub utrzymywanie starych?

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

Fajna bramka ręcznie wykuwana w zamku.

Ślusarstwo metaloplastyczne pracuje wykuwaniem solidnych poręczy kutych. Zawsze balustrady kute znajdowanym motywem, w tej sztuce, są elementy roślinne. W trakcie opracowywania projektu balustrady kutej znaczącą rolę ma fachowość artysty, artystyczne zdobienia sztywno trafiają do odbiorcy. Wykonujemy schody metalowe nowoczesne.

Nie wiem po jakiemu to jest napisane ale jaki sens jest pisać takie coś do precli mniej publicznych niż te publiczne (za mało ich?), chyba ktoś to robi po złości.

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

Można dodawać .tk i .nsx.pl. Sam widzę kilka precli z takich domen w raportach.

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

No wygenerowane, synonimami, przetłumaczone lub cokolwiek i nie brzmi wcale tak najgorzej bo bywają lepsze ale jakoś dodając tam precle liczyłem chociaż na to że będzie to napisane poprawnym językiem. Po to chyba właśnie to powstało by nie zawalać byle czym jak ogólnodostępne precle ale mogę się mylić lub mam inną wizję.

Trzeba chyba ileś procentowo synonimów mieć by przepuściło tekst, jeszcze nie dodawałem nawet więc podejrzewam że te synonimy to wrzucone na jedno kliknięcie byle jak najwięcej i jak najszybciej były. Jeśli taka jest idea to po co ktokolwiek ma się męczyć i pisać po normalnemu.

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

Również dołączyłem i jak na razie jestem w miarę zadowolony. Ostatnio na ogólnie dostępnych preclach dostawałem sporo skopiowanych wpisów (rodzynek miał 12k kopii danego zdania - opis gry). Jest sporo rzeczy do dopracowania (np. bonusy za podlinkowanie, lepsza unikalność tekstów), ale nie jest źle. Oby tylko admini dalej dbali i nie porzucili projektu.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Przyznam się, żę m.in. u mnie był limit do 2 linków (już poprawione), ale chyba nie to jest istotne. Ważniejsze jest raczej podlinkowanie, tym bardziej, że precle są nowe, no i i unikalność treści. Tu się zatrzymam. Warto też ustalić już na samym początku, czy ma to być pół-śmietnik, czy też w miarę sensowne zaplecze. Jak na razie dostaję albo średniej jakości kopie, albo przegięcia w drugą stronę:

Ma się również przywrócić stan podstawowy budynku po zranieniu z wody płomienia i wiatru. Bowiem działamy z z wigorem od wielu lat posiada się naukę na przedmiot domu poprawki. Zdajemy sobie rzecz że nie jest łatwo a my to nasze posłannictwo żeby przywrócić żywota na akuratne tory prędko i delikatnie ażeby każdy detal był taki jak dotąd.

Dla uzupełnienia tytuł postu to "Ogradzamy podwórko", a pozycjonowany jest zakład kowalstwa artystycznego. Z dwojga złego już chyba lepszy ten bełkot, ale chyba nie tędy droga.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności