Skocz do zawartości

Co sądzicie o tym skrypcie do budowy zaplecza?

mza99

Rekomendowane odpowiedzi

Tak z ciekawości wszedłem na strony fińskie, wpisałem kilka liter, pojawiły się wyniki ( nie wiem o czym), przeszedłem na 10 stronę i na oko na było tam kilka zapleczówek, jeśli ja nie znając treści ani języka mogę z 90% pewnością okr

określić że to zapleczówki, to G tez może stworzyć taki algorytm, a wtedy zacznie się rzeź zaplecz :)

A w jaki sposób robot google ma odróżnić zapleczowego strucla o oponach w Warszawie od amatorskiej strony stworzonej przez amatora - pasjonata opon? ;)

Przecież nikt nie nakłania do zakupu podałem tylko argumenty za naszym micrositem... Może niech wypowie się ktoś kto z niego korzysta a oceny na podstawie domysłów są tutaj raczej nie na miejscu.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

skrypty.pro twoje wypowiedzi w tym temacie nie na miejscu, to na pewno

nrm, racja zapleczem to nazywać nie można, zwykły spam, dobre zaplecze nie da się zdefiniować jako zaplecze.

Wracając do tematu, mza99 jak sam nie wiesz jak to zrobić to możesz kupić, majątek to nie jest, ale wartościowym zapleczem to co uzyskasz nazwać nie można, taki zwykły spamik

Może niech wypowie się ktoś kto z niego korzysta

ja takich nie znam

pozytywne komentarze na stronie w dziwny sposób pisane w tym samym stylu budowania zdań, autor chyba nie wie ze już dawno istnieją skrypty, programy które z dużym prawdopodobieństwem stwierdzają czy 10 tekstów pisało 10 osób czy jedna :D Ale to niuanse i tylko domysły.

Swoją droga, niedobrze mi się robi jak czytam taki bełkot pseudomarketingowy czy jak to nazwać...

Powiedzmy, że już jesteś szczęśliwym posiadaczem tego skryptu, dodatkowo kupiłeś domenę i serwer, za to wszystko dałeś w sumie 400 zł. 400 zł na 12 miesięcy to tylko 33 zł, 33 zł na 30 dni to 1,10 zł dziennie, nawet jeśli jest tu niewielkie ryzyko, to czy przepuścisz taką szanse, bo szkoda Ci złotówki dziennie! Zastanów się wybierz dobrze.

Kłamałem - ryzyka nie ma w ogóle - u mnie dostajesz 10 dniową gwarancję na skrypt - niektóre rzeczy trzeba zrobić, nawet jeśli się ich boimy, inaczej plulibyśmy sobie w twarz do końca życia - a to najgorsze uczucie jakie może być...

Jakie to nieprofesjonalne...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@mmr88 zgadzam się w 100%

Po cholerę taki skrypt, od początku jest spisany na straty, a te ceny? OMFG!

Ja sobie piszę skrypciki pod swle i wiem jak to wygląda, śmieci śmieci śmieci, jak ktoś chce coś porządnego to za to zapłaci, a nie takie "byle co".

Dla zabicia pseudo wartościowych skryptów, dla 3 pierwszych osób które mi poślą PW podeślę skrypcik pod site za free (w wiadomości proszę podać @) :D Niech stracę :D

E: STOP

Dla zabicia pseudo wartościowych skryptów, dla 3 pierwszych osób które mi poślą PW podeślę skrypcik pod site za free (w wiadomości proszę podać @) smile.gif Niech stracę smile.gif

I już masz zapchaną skrzynkę ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności