Skocz do zawartości

KataLux.pl

grajek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nie przeczytałem i wpis nie został zaakceptowany, ale:

Prawdopodobna przyczyna:

Nie wiem dlaczego osoby, które mają katalogi nie dodadzą najważniejszych rzeczy podczas dodawania wpisu, do których trzeba się dostosować.

Taki mały mini regulamin. Wiem, wiem od tego jest regulamin, ale większość go nie czyta. Ja czytam dopiero je jak wpis zostanie odrzucony.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Mirek pokrowiec przecież masz możliwość dodania ;)

I ja i sporo ludzi jest zielonych w dodawaniu do katalogów. Nie wiem jak Twój ale w tych co dodawałem wpisy admin "rozpatruje nowe kategorie" i "zaprasza za jakiś czas".

Człowiek się zraża i nie dodaje nowych kategorii.

I właśnie wywaliłeś mój wpis. Dzięki.

Dodałeś Technika - Motoryzacja.

Soory ale to bez sensu.

Branża motoryzacyjna to spory biznes.

Zobacz teraz ;) Śliczna kategoria z kilkoma podkategoriami :P

Tak, to prawda, że sporo osób jest zielonych. Ale łatwo się w SEOK'ach zorientować, że można dodawać kategorie i podkategorie. W każdym razie biorę wszystko na klate, bo nie pomyślałem o zmotoryzowanych ;)

Zobacz teraz ;) Śliczna kategoria z kilkoma podkategoriami :P

Tak, to prawda, że sporo osób jest zielonych. Ale łatwo się w SEOK'ach zorientować, że można dodawać kategorie i podkategorie. W każdym razie biorę wszystko na klate, bo nie pomyślałem o zmotoryzowanych ;)

O pięknie. Z tym orientowaniem się to rożnie bywa. Piszę z pozycji hobbysty od kilku dni dodającego swoją firmę do katalogów. Bardziej z nudów i chęci poznania nowej dziedziny w internecie.

Pozycjonerzy zawodowi maja to w jednym palcu, a raczej programie. Ja sobie klepie po kilka wpisów dziennie i obserwuje podejście właścicieli katalogów.

A na marginesie, dostałem maila od Ciebie że wywaliłeś mi stronę. Nie napisałeś za co.

Bo niektórzy mają naprawdę ładne i (!) unikalne wpisy z mieszarek. Oczywiście musi być naprawdę dobry, a mieszanie też jakieś konkretne.

Ale sorry: Strona, która jest witryną o bynajmniej nienajgorsza treści, dotyka sprawy związane z forum o fotografii i robieniu zdjęci.

Autentyk. Z mieszarki. Właśnie takich wpis rozumiem jako bezsensowny

Miałem mały błądzik, teraz już maile będą dochodzić. Ale z tego co się orientuję to większość stron leci za nieunikalny artykuł (albo mieszarkę.)

Faktycznie mieszarka to tragedia. Te opisy wyglądają i śmiesznie i tragicznie dla klienta który czyta potem opis firmy. Ale z tego co widzę to katalogi nie są dla klientów tylko pozycji w googlu (szkoda).

I kolejne pytanie zielonego. Dlaczego tak upierają się wszyscy przy tych unikalnych opisach. O co w tym chodzi?

Opisuje swoją firmę. Mam na to kilka zdań i jak te wpisy mają być unikalne w 20, 50, 100 katalogu i po co?

Fizycznie nie da się robić unikalnych wpisów bo wygląda to tragicznie. Chyba ze nie mówimy o logice a robotyzacji i laniu wody:)

Da się robić unikalne wpisy :P Po prostu czeba się trochę postarać i podejść do tematu z kilku różnych stron. Oczywiście zawsze kilka wyrazów się powtórzy w zdaniu, ale myśl o tym, żeby po odwiedzeniu takiego opisu odwiedzający chciał wejść na twoją stronę. I będzie cool ;)

Da się robić unikalne wpisy :) Po prostu czeba się trochę postarać i podejść do tematu z kilku różnych stron. Oczywiście zawsze kilka wyrazów się powtórzy w zdaniu, ale myśl o tym, żeby po odwiedzeniu takiego opisu odwiedzający chciał wejść na twoją stronę. I będzie cool :D

"Czeba" to zajrzeć do słownika j.polskiego ;) Pisze się "trzeba" kolego.

A co do katalogu - nowy, teraz potrzeba go mocno linkować. Nie podoba mi się te czarne tło - może inny, jaśniejszy kolor by lepiej pasował.

Da się robić unikalne wpisy :) Po prostu czeba się trochę postarać i podejść do tematu z kilku różnych stron. Oczywiście zawsze kilka wyrazów się powtórzy w zdaniu, ale myśl o tym, żeby po odwiedzeniu takiego opisu odwiedzający chciał wejść na twoją stronę. I będzie cool :D

No to strona wywalona za nieunikalny opis. Zmieniłem opis przeszedłem od nowa całą procedurę dodawania i na koniec napis : niestety "strona o podanym adresie już istnieje".

Łatwo się szuka bo stron w katalogu ponad 20 ale mojej jak nie było tak nie ma.

Nie ma tego złego....mam przynajmniej nowy opis do następnych katalogów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności