Skocz do zawartości

katalog pr1

eria86

Rekomendowane odpowiedzi

katalog ogólny, proszę nie sugerować się nazwą,

mam nadzieję, że się sprawdzi, wszystkie poprawki będą naniesione i wtedy mam nadzieję, że powstaną następne katalogi:)

przyłożyłem trochę punktów z multilinka po wszystkich kategoriach co by lepiej się indeksowało,

zapraszam do zostawiania opinii i dodawania wpisów/artykułów.

pozdrawiam,

WS

edit:tak, katalog ze stopki:)

Minimalna słów w opisie 50? Dobrze, że chyba z 500 słów napisałem i jeszcze się darł o więcej...

I powinieneś wyróżnić, które pola przy dodawaniu strony są obowiązkowe, a które dodatkowe. Bo jak przyjdą nieseowcy, to się zdziwią na widok nr tel, czy adresu.

re nafri

Dodałem krótki opis przy dodawaniu artykułu, linki w standardowym formacie html do wrzucenia w tresci,

co ciekawsze artykuły będę dopalać XR:)

re maxpan

Drupal to GPL a co za tym idzie, na stronie Antsin mozna znalezc:

"You are however allowed to delete our credit links from the footer or any other visible place (on the front-end) in the theme."

wiec chyba logiczne jest, ze lepiej usunac zbedne OBL, no chyba ze masz inne zdanie.

re grajek

Minimalna ilość słów na bank działa, może pomyliłeś to ze znakami? Obowiązkowe pola postaram się oznaczyć.

re nafri

Dodałem krótki opis przy dodawaniu artykułu, linki w standardowym formacie html do wrzucenia w tresci,

co ciekawsze artykuły będę dopalać XR:)

Niestety format linków < a href="https://www.url.pl">keyword< /a> nie działa :D

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

katalog ogólny, proszę nie sugerować się nazwą,

mam nadzieję, że się sprawdzi, wszystkie poprawki będą naniesione i wtedy mam nadzieję, że powstaną następne katalogi:)

przyłożyłem trochę punktów z multilinka po wszystkich kategoriach co by lepiej się indeksowało,

zapraszam do zostawiania opinii i dodawania wpisów/artykułów.

edit:tak, katalog ze stopki:)

Ładna kolorystyka. Bardzo sprawnie poszło dodanie firmy do katalogu. Z "bajerów" przydałyby się statystyka wejść i kliknięć odnośnika z wpisu.

No i szkoda że nie da się nagrodzić linkiem katalogu (dla leniwych).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności