Skocz do zawartości

Czy to jest duplikat?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio zauważyłem że na jakimś forum znajdują się treści z mojej strony (z podanym źródłem).

Czy google może uznać to za duplikat i mnie ukarać?

Przykład:

https://davidicke.pl/forum/w-sobot-ksi-yc-z...iemi-t6503.html

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Witam

Ostatnio zauważyłem że na jakimś forum znajdują się treści z mojej strony (z podanym źródłem).

Czy google może uznać to za duplikat i mnie ukarać?

Przykład:

https://davidicke.pl/forum/w-sobot-ksi-yc-z...iemi-t6503.html

Nie powinieneś mieć problemu, bardzo dobrze że ktoś kto kopiuje twoją treść podaje źródło. Algorytm Google powinien "załapać" skąd jest kopia i powinien twoją stronę uznać za "matkę treści" - ze względu na podane źródło.

Powiem Ci że mam serwis na którym nie ma kropli oryginalnego tekstu (oprócz zdjęć) i google dał mi za stronę główną PR 4, na podstronach gdzie jest kopiowana treść PR dochodzi do 3 - z tym że mam utworzoną oddzielną podstronę, gdzie podaje serwisy z których jest skopiowana treść, adresy stron podaje w formie zwykłego tekstu a nie linka.

Napewno nie będziesz miał problemu, google nie takie głupie... Jeśli jednak maszyna się pomyli zawsze możesz pisać do administracji

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności