Skocz do zawartości

Aleja Artykułów

RobertCh

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe rozwiązanie, tylko czy możesz dać jakieś informacje o ruchu na blogu? :)

Wiadomo, że mamy linkować arty, dbać o ich jakość itp. itd. aby coś zarobić, ale tak szacując to na co można liczyć?

1. To nie jest blog:) Skrypt jest napisany specjalnie pod tę stronę.

2. Ruch nie jest duży ale rośnie, na razie mamy ok 50UU dziennie ale strona jest dopiero 2miesiące więc myślę, że nie jest tak źle.

3. Zarobki zależą tutaj prawie wyłącznie od autora treści, w zależności od jej wypromowania.

Myślę, że najwięcej zyskają właśnie ci, którzy zaczną pisać wcześniej. Serwis cały czas się rozwija, cały czas staram się coś oprawiać i ulepszać.

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

Jak dobrze doczytałem jest zakaz pisania o artykułach tytoniowych. W związku z tym e-papierosy również odpadają?

Nie, bo na ile się orientuję to w e-papierosach nie ma tytoniu:)

Praca w domu

seolight_1.png

Zauważyłem literówkę w nazwie kategorii zamiast "franczyza" jest "franszyza" w kategorii Biznes i Ebiznes.

Poprawione, dzięki za info.

Praca w domu

seolight_1.png

• 1 miesiąc temu...

Mam takie pytanie. Mój serwis https://www.alejaartykulow.pl/ zdobył ostatnio PR2 i zacząłem zastanawiać się nad pewną sprawą.

Podobne serwisy zagraniczne mają tak ustawione strony, że link wychodzący z artykułu ma ten sam PR co strona główna, czyli daje prawdziwą wartość. W Polsce nie widziałem, żeby któryś serwis stosował takie rozwiązania przez co nawet jak ma on PR5 to linki z artykułów idą z PR0, prawda?

I właśnie zastanawia mnie to, jeżeli zastosowałbym takie rozwiązanie jak na zagranicznych serwisach (czyli linki z artykułów wychodziłyby obecnie z PR2):

1. Jak to wpłynie na PR głównej strony (czy nie spadnie radykalnie?)

2. Czy warto coś takiego zrobić?

Co o tym sądzicie?

Praca w domu

seolight_1.png

Robert wydaje mi się, że warto . Dodałem swój artykuł i czekam na akceptację. Masz problemy z kodowaniem, zauważyłem w moich reklamach w edycji profilu . Zamiast znaków polskich wyświetla �

Już naprawione;)

Dla użytkowników jest to na pewno lepsze tylko zastanawiam się, jakie skutki będą dla serwisu.

Praca w domu

seolight_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności