Skocz do zawartości

Program do monitorowania pozycji

Rekomendowane odpowiedzi

Z darmowych to :

webpozycja.pl

free monitor for google

web-tools.pl (zależy ile fraz chcesz monitorować, jak mało to darmowy)

a z płatnych to np.

web-tools.pl (serwer potrzebny)

Poszukaj na forum , ja tylko kilka wymieniłem :D

Witam,

Poszukuje dobrego programu do monitorowania pozycji w googlu.

Jaki program polecicie. Nie chodzi mi o darmowe programy typu google monitor bo to jest g....

Z jakich korzystacie i co możecie polecić?

Pozdrawiam

Sting

Tworzenie profesjonalnych stron internetowych - www.jackvision.pl

Ja korzystam z web-tools i jestem zadowolony :D oczywiście na moim serwerze sobie zainstalowałem, bo jest jeszcze wersja na punkty na ich serwerze i się płaci za ilość wykorzystanych w ciągu miesiąca.

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Mam pytanie do mkr-a.

Właśnie myślałem o twoim programie bo dużo pozytywów piszą ale mam dwa pytania.

Po pierwsze przetestowałem go jakąś godzinkę temu i na 30 fraz większość zmonitorował dobrze ale 2 fraz wogóle nie znalazł mimo, że są w pierwsze setce bo ręcznie sprawdziłem. Czemu tak się stało?!

I drugie czy przy pełnej wersji jest jakaś możliwość zakładania kont dla np. klientów tak aby mogli sami sprawdzać sami postępy pracy bez możliwości wglądu w inne strony?

Pozdrawiam

Sting

Podepne sie do tematu ja szukam cos podobnego do monitoringpozycji . pl/screeny.html

tylko wersje darmową

zna ktos moze taki program ? po angielsku :aniolek: tez mile widziany na pceta serwer?

free monitor for google tez jest spoko ale nie ma wykresow generowania raportow. Fajnei by bylo jak by Sprawdzal mi w skali miesiaca wyniki pod dane slowo kluczowe, abym mogl wyslac raporty screeny, txt klientowi

tak na szybko masz na blogu opisane

https://seo.zgred.pl/programy-do-monitorowania-pozycji-w-google-502

oraz mnostwo dodatkowych w komentarzach

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@sting2005
Ad 1) System zapisuje przez 24 godziny historie wyników zwróconych przez Google, można sprawdzić czy dana strona znajdowała się w wynikach.
Różnice wyników mogą być spowodowane np. historią wyszukiwania, różnica między serwerami Google ( szczególnie dla nowych domen ).
Monitoring wykonuje sprawdzenie z losowej lokalizacji, jako nowy użytkownik. Pozwala to na maksymalne uśrednienie wyników.

Podeślij URL strony i link do pliku cache ( pod ikoną lupy przy pozycji ) na mail jeżeli masz jakieś wątpliwości. Zostanie to dokładnie sprawdzone.

Ad 2) Wersja do instalacji na własnym serwerze posiada wiele dodatkowych funkcji których nie znajdziesz w wersji online.
Jedną z nich jest możliwość utworzenia kont typu "klient" które posiadają wyłacznie wgląd w przypisane do nich strony. Nie mogą dokonywać zmian.
Od najbliższej wersji ( już dostępne wydania testowe ) wprowadzona została automatyczna wysyłka raportów do klientów miesięcznych, tygodniowych i codziennych.

Dodatkowe różnice to np:
- raporty w formie tabeli za miesiąc, 7/14/30/60 dni
- Statystyki indeksacji ( Google / Yahoo co 7 dni )
- Wyliczenie należności za pozycjonowanie ( abonament, ryczałt, wartości za pozycje )
- Ponad 100 wyszukiwarek ( wiele wersji językowych Google ) + wyszukiwanie firm lokalnych przy rozliczaniu się za obecność na mapach!
- Definiowanie lokalizacji zapytania dla każdego adresu z osobna dla Google.pl
- monitoring wybranych podstron

D3eX, proszę Cie.

Ten program w ogóle nie potrafi pokazać rzeczywistych miejsc jakie zajmuje dana fraza. Może część pokazuje dobrze ale część nie.

Jeżeli TY z niego korzystasz i jesteś zadowolony to szacun dla Ciebie.

Testowałem go na kilku domenach i ciągle miałem problem z niezgodnością miejsc.

SEO administrator - mam tam 30 domen ładnie pokazuje, wykresy i wiele innych bajerów do tego raporty w kilku formatach.

https://www.seoadministrator.com/

Dobry moim zdaniem jest

https://www.googlemon.pl/ 

jest link dla klienta aby sobie pokukał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności