Skocz do zawartości

statystyki seo do instalacji na serwerze stat4seo.pl czy webtools

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanwiam się, które staty wybrać cena przemawaia za stat4seo.

A co wy polecacie, stat4seo, czy webtools, a może w ogóle coś innego?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

Jestem użytkownikiem Monitoringu Pozycji Web-Tools'a w wersji serwerowej od ponad dwóch lat (przedtem online) i z czystym sumieniem polecam. To chyba najstarszy i zarazem najczęściej aktualizowany tego typu system w Polsce, mimo długiej historii nie słyszałem na jego temat żadnej negatywnej opini.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

• 1 miesiąc temu...

Ja z kolei polecam Stat4SEO.

Bardzo lekka aplikacja, generowanie raportów PDF, wszystko full automat.

Nawet nie muszę zaglądać, wszystko przychodzi mi mailem w raportach, a faktury też są generowane automatycznie i wysyłane do klienta.

Totalnie oczyszcza moją głowę od tych spraw. A jedyne co robię zeby się zalogowac, to dodawanie nowych klientów do bazy.

Używam web-toolsa od bardzo dawna, testowałem też stat4seo, ale jakoś jednak zostałem przy web-tools - mnie przekonały bogatsze opcje web-tools'a (moduł agencyjny, połączenie z kontem Analytics, monitoring map i firm lokalnych, itd).

Najlepiej jak sam porównasz obie wersje i się przekonasz które najbardziej odpowiadają Twoim oczekiwaniom - no bo przecież my Twoich oczekiwań nie znamy :D

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności