Skocz do zawartości

Lista SeoKatalogów do pobrania

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępniam listę Seo katalogów z podziałem na Nazwa, Pr, Darmowy ( T/N ). Lista w formacie CSV oraz TXT. Łączna liczba adresów 2301. Lista nie zawiera śmieci tzn nie aktywnych domen lub domen na innym skrypcie. Lista do pobrania. Wymienię się również listą WordPress pod publikera ( moja lista 5770 adresów)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak będziesz miał więcej niż moja to wrzuć chętnie też zaktualizuje obecną !!!

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

szkoda że nei ma oznaczone że np moje sa tematyczne ... przez to znowu poleca bany, większośc wpisow w tematycznych jest dodawanych do kategorii INNE - jakby ją usunąć pewnie byłby spokoj ale dla mnie to nei jest rowziaznie ;(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Udostępniam listę Seo katalogów z podziałem na Nazwa, Pr, Darmowy ( T/N ). Lista w formacie CSV oraz TXT. Łączna liczba adresów 2301. Lista nie zawiera śmieci tzn nie aktywnych domen lub domen na innym skrypcie. Lista do pobrania. Wymienię się również listą WordPress pod publikera ( moja lista 5770 adresów)

kiedy aktualizowana była lista pod kątem płatne/darmowe? bo bardzo dużo katalogów staje się płatnymi

promowanie pigułek jest zakazane w regulaminie

Lista była robiona w weekend, brakuje tam opcji i info odnośnie min PR ponieważ w komentarzach ustawione mam że darmowe i min np Pr 4 natomiast w tym pliku nie ma owych komentarzy stąd może wydawać się fakt że niby katalog darmowy ale płatny ( gdy strona nie spełnia warunku ). Jeśli interesuje cie spis katalogów totalnie darmowych udostępniam ( bez linków zw, bez min Pr, ) mam nadzieje że będzie ok jak by było coś nie tak daj znać.

szkoda że nei ma oznaczone że np moje sa tematyczne
Dokładnie @Zgred dużo osób a szczególnie osób które katalogują nie zwracają uwagi na sugestie adminów i dodają np stronę o nieruchomościach do katalogu z noclegami i co mamy ? Zmarnowany czas admina i jeszcze pretensje czemu wpis usunięty, a nie wspomnę o wpisach zamiast opisywać stronę dodają jakiś opis nie związany ze stroną tylko z kategorią.

Aktualnie moje dziewczyny lecą seobohaterem darmowe, zobaczymy ile zostanie, strona z PR0, pzrywoicie zrobiona, tematyka ogólnie dostępna w kazdym SEOku, oprócz tematycznych rzecz jasna. Na listę wgrałem 1440 szt, podejrzewam ze zostanie ok 400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności