Skocz do zawartości

Lista SeoKatalogów do pobrania

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jest i mój katalog :) Ale proszę Was, nie spamujcie, tylko unikatowe wpisy, nawet jak linijeczka się powtórzy, to nie akceptuję :) To głównie do tych, co dodają z automatów :)

Głupota. Ja pisząc ręczie przy 200 czy 300 opisie mam powtarzające się zdania bo ile można wymyślać?

Usati.pl - włoska odzież używana od bezpośredniego importera. Największa w Polsce hurtownia odzieży używanej z Włoch.

Jest i mój katalog smile.gif Ale proszę Was, nie spamujcie, tylko unikatowe wpisy, nawet jak linijeczka się powtórzy, to nie akceptuję wink.gif To głównie do tych, co dodają z automatów smile.gif

Chcesz sobie stworzyć unikalne zaplecze, to postaw sobie wordpressa zleć komuś pisanie artów, ale nie zmuszaj do tego ludzi dodających strony do Twojego katalogu.

Katalogi typu katalog.onet.pl czy katalog.wp.pl nie wymuszają unikalnych opisów, a jakieś świeże, niewartościowe katalogi tak...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

szkoda że nei ma oznaczone że np moje sa tematyczne ... przez to znowu poleca bany, większośc wpisow w tematycznych jest dodawanych do kategorii INNE - jakby ją usunąć pewnie byłby spokoj ale dla mnie to nei jest rowziaznie ;(

to niestety w wiekszosci wpisy z automatow ostatnio dostepnych, sam mam tego wysyp jak nigdy.

Jest i mój katalog :) Ale proszę Was, nie spamujcie, tylko unikatowe wpisy, nawet jak linijeczka się powtórzy, to nie akceptuję ;) To głównie do tych, co dodają z automatów ;)

Głupota. Ja pisząc ręczie przy 200 czy 300 opisie mam powtarzające się zdania bo ile można wymyślać?

Zgadzam się, często przy dużej ilości wpisów ciężko jest wymyślić w 100% unikatowego opisa, ale wystarczy zrobić sobie małą przerwę na odpoczynek, by znów mieć świeże pomysły na unikaty- ja tak robię :) Może z tą linijeczką nie do końca napisałem prawdę, bo jeśli już napotkam na taką linijeczkę ;) to staram się ją trochę zmodyfikować. Ale jak widzę cały opis powielony już kilka razy, to kasuje. Chociaż zdarza mi się, (rzadko, bo rzadko) że i cały opis poprawiam, ale to też zależy od czasu i strony dodanej :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

podaj adres swojego super wartościowego dzielą, usuniemy ze swoich list i będzie po kłopocie, sam sobie tam dodawaj co chcesz

zaoszczędzisz sobie i nam czas, bo ja dodaje z synonimizatora, i rzecz jasna że coś tam się powtarza.

podaj adres swojego super wartościowego dzielą, usuniemy ze swoich list i będzie po kłopocie, sam sobie tam dodawaj co chcesz

zaoszczędzisz sobie i nam czas, bo ja dodaje z synonimizatora, i rzecz jasna że coś tam się powtarza.

Nie napisałem, że jest "super wartościowy", ale staram się, żeby nie był kopią innych kopii. Tak jak napisałem wcześniej, czasem poprawiam, także wyluzuj :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności