Skocz do zawartości

Najnowszy dowcip

jasfasola555

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie mam preferencji politycznych, tylko oceniam realnie( tak mi się wydaje :)) rzeczywistość która mnie otacza, zgadzam się na razie PO to mniejsze zło, ale do liberalnego rządu im daleko.

JKM niema szans, jak nie zrezygnuje z kontrowersyjnych pomysłów to więcej jak 3 % nie uzyska ;)

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bez różnicy czy PO czy PiS. Jedni i drudzy nas okradają.

Zgadzam się z Tobą w 100%, na kogo nie zagłosowałby człowiek to i tak będzie nie do końca kolorowo i tak ładnie jak to opisują podczas kampanii wyborczych...

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

• 2 tygodnie później...
zgadzam się na razie PO to mniejsze zło,

Ja już nie chce płacić za mniejsze zło, i nie bawią mnie kolejne obiecanki. W mojej branży ( inwestycje drogi - energetyka ) przez tuska ludzie potracili miliony.

Cała Polska scena polityczna jest do wymiany, wina niestety jest w NAS w końcu to my głosując ( albo nie chodząc na wybory ) dopuszczamy takie ofermy do władzy.

Cukier idzie w górę, bo wszystko wykupują zwolennicy PO. Jak dzisiaj się go zacznie "przetwarzać" to na jesieni będzie czym wznosić toasty za wygrane wybory :)

Mały offtop - o ile to możliwe w dziale dowcipy :)

u mnie Ostrów Wielkopolski średnia cena

cukru to 5,40

paliwo 95 to 5,10

Chleb 2,90

Tanio tam u Was nie jest, ale macie pizzę nie z tej ziemi :) - Fabryka Pizzy na Gorzyckiej.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Cukier idzie w górę, bo wszystko wykupują zwolennicy PO.

Z tego co zauważyłem to raczej emeryci/renciści, w większości PiS'owcy, którzy tak trąbili, że za rządów PO będzie drożeć wszystko itp, w sumie to po części prawda, ale w dużej mierze dzieje się tak właśnie przez media i takich krzykaczy, ludzie panikują, lecą i wykupują, w hurtowniach się biznes zaczyna kręcić więc ceny podnoszą, ot cała filozofia.

Po miesiącu szału cenowego cukru, cena zaczyna już spadać, co było do przewidzenia. U mnie w ciągu 2 tyg cena spadła już o 20gr, średnio po dużych sklepach 4,66

Zgadzam się z Tobą w 100%, na kogo nie zagłosowałby człowiek to i tak będzie nie do końca kolorowo i tak ładnie jak to opisują podczas kampanii wyborczych...

Tak tylko,że dodatkowo (tak w bonusie) jeden taki PISiak lubi obrażać tych, którzy na niego głosowali... bo nie da się ukryć, że ostatnie stwierdzenie kaczyńskiego uderzyło w tych, którzy byli za nim (starsi ludzie), więc jeśli dalej będą na niego głosować to będzie bardzo dobry przykład potwierdzający to, że mamy ułomne społeczeństwo

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności