Skocz do zawartości

pozycjonowanie na proste frazy - taktyka

Sebastian.rz

Rekomendowane odpowiedzi

frazy kluczowe sa na tyle proste, ze na pierwszych miejscach wyswietlaja sie artykuly z duzych serwisow na ten temat,

po tym zdaniu mogę stwierdzić ze sam nie dasz rady.

Podstrony dużych serwisów na tyle mocne ze czasami trzeba dużo pracować zęby ich przeskoczyć,

dobrym peryklazem mogą być negatywne opinie o firmach które przeskakują w topach strony firmowe.

Ten co starał się to załatwiać wie o co chodzi.

Jeśli dla ciebie regionalne frazy to pestka, to wy-pozycjonuj coś na opony warszawa, a ja odkupie od ciebie top

ale to już niuanse, które widzę i tak nie rozumiesz

Mysle, ze od poczatku nie ma sensu walic wiecej katalogow niz 30 dziennie na nowej domenie.

a to już i śmieszne nie jest.

Witam......ja też uważam ,żeby dodawać powoli do katalogów czy precli.....wtedy nie dostaniesz bana ;)

Pozdrawiam...

Za dodawanie do katalogów raczej nie dostaje się bana, co innego SWL, DC czy inne grzechy, jak przegnie grozi mu co najwyżej lekki filterek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności