Skocz do zawartości

Może ktoś oceni ?

prestig

Rekomendowane odpowiedzi

Zajmuje się od nie dawna pozycjonowaniem, bez większych efektów. Mam wrażenie że to wina strony. Mógłby mi ktoś doradzić co w niej zmienić.

www.adwokat-kaminska.pl

mam także drugą domenę do tej strony (www.prawnik-krzyzanowska.pl), jednak tej google w ogóle nie widzi (poza wpisaniem dokładnego adresu w wyszukiwarkę).

Kolego Twój serwis ma zaledwie kilka linków, a więc musisz bardziej się wysilić. Ponadto zrób przekierowanie i ustal jeden adres do linkowania. Mapa strony, weryfikacja w GWT. Takie podstawowe czynności jakie wykonuje się przy stawianiu nawet największego "spamu". ;)

W description masz zbyt dużo słów kluczowych, w tittle chyba niepotrzebnie tak dużo nazwisk. Nie mam pewności czy te linki ze stopki są potrzebne? Może chociaż dasz no follow?

Linki, linki, linki kolego- https://www.lexy.com.pl/blog/pomysly-na-linki/ to na początek pomysły Lexy z tego forum.

Masz sporo pracy z linkami + czytanie PIO.

Pozdrawiam!

P.S. Pamiętaj też o magicznym przycisku "dziękuję" jeśli ktoś Ci pomoże ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zakładam, że jesteś młodym prawnikiem. Tyle mówi o tobie strona, która owszem mogłaby być lepsza, ale z tego co piszesz bardziej boli Cię brak klientów niż jej wygląd. Pytanie, czym się właściwie zajmujesz ? Rozwody, podziały majątku, a może sąd pracy? 20 minut szukania i nadal nie wiem o Tobie NIC, żaden przydatnej informacji.

Problem może dotyczyć nie tyle same strony, co ogólnej promocji kancelarii. Uwzględnij to przy pozycjonowaniu.

@-->->----

A mnie się strona bardzo podoba.

Zdobywaj linki, nie ma wyjścia. Katalogi, precle, artykuły do przedruku, może jeszcze komentowanie na blogach i na forach. To na początek zawsze coś. Ja bym też dodała trochę treści na stronę. Warto jednak zauważyć, że samemu może być trudno, bo konkurencja jest dość duża.

Evien, przecież specjalizacje są w ofercie wyszczególnione, gdy naciśnie się na Panią adwokat np. :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Prawnik który nie chce dać firmie SEO parę groszy za pozycjonowanie? :) Taka fraza kosztowała by naprawdę grosze w porównaniu do zysków które można osiągnąć z odpowiednich pozycji w Google. Każdy prawnik to rozumie i wątpię ze by się starał sam pozycjonować.

Obstawiam że prestig to pozycjoner który nie wiej jak za to się zabrać, ostatnio na PIO wysyp tego rodują grzybów.

Mar_Dal - rozbuduję te stronę, przez artykuły do najczęstszych spraw

mapa strony ? co to takiego

weryfikacja GWT, nie wiem od czego tam zacząć, bo nic nie działa

krzychuZksiężyca dziękuje

Evien nie jestem młodym prawnikiem, tylko synem jednego i bratem drugiego. Co rozumiesz przez promocje kancelarii. Musisz bardziej szukać, żeby znaleźć.

bunitas dzięki, a wiesz może jak zmniejszyć zdjęcie z tymi książkami i wagą, jest chyba zbyt duże

MaxPan - parę groszy to 500 zł, nie przekonam prawników do wydanie tych pieniędzy w internet, ledwo na stronę się zgodzili. Mało prawników znasz.

szukam prostego programu do katalogowania, używałem sprytne katalogowanie i byłem zadowolony. Może jest coś lepszego ?

Mało prawników znasz

:) , tu moglem by cie zaskoczyć, ale nie o tym tu gadamy

parę groszy to 500 zł

Jeśli prawniku rozchodzi się o 500 zl, to racja musisz "pozycjonować" sam.

szukam prostego programu do katalogowania

dział narzędzia, ale katalogami takie frazy nie zrobisz, z takim poziomem wiedzy tez.

Zajmuje się od nie dawna pozycjonowaniem, bez większych efektów.

dla trenowania swoich wizji polecałem by postawić stronę testowa, bo wyklucza cie z testamentu ;)

dla trenowania swoich wizji polecałem by postawić stronę testowa, bo wyklucza cie z testamentu :)

Kurcze, nie mogłem się powstrzymać- dobre ;)

A, by napisać na temat: również polecam czytanie forum. Zaskakujące jest jak można poznać odpowiedzi na pytania które nie przyszłoby Ci do głowy zadać ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

MaxPan, poczułam się zagrożona ...

prestiq, wyjaśnij mi, bo wprawdzie MaxPan, podał powód dla którego zależy ci na wysokiej pozycji, to ja nie kumkam jednego - na szwanc ta strona ?

Mówisz, że obie Pani trzeba było namawiać na jej budowę, na pozycjonowanie szkoda im pieniędzy. Wybacz - ale ani logiki ani sensu w tym nie widzę.

Odpowiadając na pytanie: jak chce znaleźć prawnika, to nie muszę mocniej szukać. Biorę tego, którego znajdę i który po sprawdzeniu okaże się godny uwagi. To adwokatowi powinno zależeć na tym, żebym znalazła o nim jak najwięcej pozytywnych opinii.

@-->->----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności