Skocz do zawartości

Może ktoś oceni ?

prestig

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze jeżeli gdzieś podajesz adres strony to w formacie

https://

dalej adres strony.

Tylko klikalny link zwiększa siłę twojej strony, wszędzie gdzie możesz podać swój adres podawaj go w takiej formie a najlepiej z anchorem czyli dla html korzystając z a href a na forach z

[url="https://link.pl"]tresc linka[/url]

Trudno jest cokolwiek wytłumaczyć/pomóc jeżeli nie znasz podstaw (bo tak mi się wydaje). Zdobywaj backlinki jak już będziesz ich miała przynajmniej kilka set to pytaj dalej :)

Mamy prawnika starej daty tzn. ma już swoją renomę na lokalnym rynku i ilość klientów jest wystarczająca dla niego. Wystarczy wejść na stronę ORA lub OIRP i zobaczyć ile z nich ma w ogóle stronę www, a co dopiero, by pomyśleli o pozycjonowaniu. W ogóle etyka adwokacka zabrania reklamowania się, google adwords całkowicie odpada. Oczywiście są adwokaci, którzy to robią. Jednak wystarczy jeden e-mail do ORA i adwokat zostanie ukarany. A z pozycjonowaniem adwokaci starej daty są wstrzemięźliwi, bo jest to poniekąd reklama. Mówisz że to im powinno zależeć na Tobie, ale na razie jest ich tak mało, że wystarcza im to co jest. Także są klienci tzw. z urzędu, których trzeba obsłużyć, a za wynagrodzenie płaci Państwo.

Strona została zrobiona tylko na celu informacyjną, adres numer konta i tyle. Z pozycjonowaniem tej strony to jest mój pomysł.

Szukając w google wpisujesz "adwokat miasto" znajdujesz kilku i co Cię przekona do wybrania jego ? dla większości klientów najważniejsza jest cena, na ilu stronach są podane dokładne ceny ? chociażby od porady, bo na wynagrodzenie sprawy składa się wiele czynników. Są także stawki minimalne, adwokat nie może wykonać usługi taniej, ale nawet ich nie podają.

https://prawoity.pl/wiadomosci/oplaty-za-czynnosci-adwokata

pozytywne opinie o adwokatach ? gdzie ich szukać ?

prestiq między innymi z powodów które wymieniłeś zarzucałam ci to, że jesteś młodym prawnikiem, ale widzę, że jednak rozumiesz mechanizmy tej branży. Teraz przeczytaj to co napisałeś, i sam sobie zadaj pytanie, czy warto pozycjonować tą stronę ?

Odnośnie tego, że to prawnikowi powinno zależeć na kliencie: przeciętny klient, zwraca uwagę tylko na kilka pierwszych linków, dlatego pozycjonuje się strony. To rodzaj kampanii reklamowej - jeśli nie mam poleconego nazwiska - szukam, ale tylko do pewnego momentu. Jeśli dalej jest to niejasne - poczytaj nt mechanizmów reklamy czy manipulacji klientem lub nawet nt. sposobów prowadzenia kampanii w sieci.

@-->->----

prestiq, jak to jak zmniejszyć obrazek? :) przecież to jest jeden pliczek - https://www.adwokat-kaminska.pl/images/topImage01.jpg zmniejszasz rozmiar i po sprawie :>

Jeśli chodzi o katalogowanie, to polecam SEO Bohatera, ale tak, jak MaxPan napisał, sam możesz nie dać rady w takich mocnych frazach.

E:L

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

prestig: skoro są to prawnicy starej daty i mają full klientów, to daj sobie spokój z pozycjonowaniem, bo i tak tego nie docenia, a jeszcze opieprzą, że mają za dużo telefonów. Natomiast, jeżeli mocno chcesz się pobawić w pozycjonowanie, to zrób jakąś zapleczówkę i w nią wal linki. W razie czego zrobisz 301.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Evien Warto, bo czegoś się nauczę ? Moja strona wyświetla się w w pierwszych pozycjach jak i 49, to zależy od frazy. A jak z 49 zejdę do 20 to będę z siebie dumny. Chociaż może łatwiej byłoby zbudować wszystko od podstaw.

Bunitas ale jak zmniejszyć image za pomocą kodu html ? Jak wklejałem ten obrazek w inną stronę to był innej wielkości.

Zajmuje się od nie dawna pozycjonowaniem...

Sprawdziłem 'nie dawna' pisze się razem - niedawna.

On chyba nie jest młodym prawnikiem. Prawnicy mają zabronioną dysleksję.

Nie 'trzepiam' się to forum o pozycjonowaniu nie gramatyce i ortografii ;)

Trzeba więcej linków ci dodać, albo kupić katalogowanie na allegro, albo kupić jakieś kody do fajnych katów i dodać.

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

Już wcześniej tłumaczyłem że nie jestem prawnikiem :)

kody do fajnych katów tzn. ?

Pakiety płatnych kodów do płatnych katalogów, jednak kupione razem kosztują dużo mniej niż dodawanie do pojedynczych płatnych katalogów. U Mnie możesz zamówić usługę katalogowania czy preclowania:)

SEO in Bielsko-Biała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności