Skocz do zawartości

Ocenianie strony

TRENS

Rekomendowane odpowiedzi

oj bo to ma normalnie taką moc, że warto sobie tym głowę zawracać :)

daj spokój to nie ma nawet jednego promila znaczenia ani dla seo ani dla wejść z katalogów, które i tak są znikome nawet w skali roku

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

oj bo to ma normalnie taką moc, że warto sobie tym głowę zawracać :)

daj spokój to nie ma nawet jednego promila znaczenia ani dla seo ani dla wejść z katalogów, które i tak są znikome nawet w skali roku

To, że dla seo nie ma znaczenie, to wiem (chociaż nigdy nie wiadomo :)) Dla mnie, to taki zbędny bajer :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Ja wiem, że zaraz znajdzie się jakiś właściciel katalogu, który będzie się upierał przy tym, że jego katalog jest dla ludzi, a nie dla google tak więc ten zbędny bajer jest za pewne dla niego :)

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Ja w moich katalogach stosuję wyłącznie odznaczenia gwiazdkowe dla najlepszych stron wg. mnie :)

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności